اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

پسکوف: برای روسیه، ایالات متحده «کشور دوست» نیست

پسکوف: برای روسیه، ایالات متحده «کشور دوست» نیست سخنگوی کرملین امروز پنجشنبه گفت که ایالات متحده در حال حاضر کشور دوست روسیه نیست، اما تلاش‌هایی برای احیای روابط در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 06
کد خبر: ۲۷۲۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: نه، ایالات متحده در حال حاضر کشور دوستی برای ما نیست. ایالات متحده کشوری است که ما در حال حاضر در تلاش برای احیا و بازتوانی روابط دوجانبه با آن هستیم.

کرملین همچنین با اشاره به سخنان «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که مسکو موافق است که وضعیت اوکراین به منزله جنگ نیابتی است.

سخنگوی کرملین گفت که مسکو با اظهارات مارکو روبیو مبنی بر اینکه اوضاع در اوکراین یک جنگ نیابتی است و زمان توقف درگیری اوکراین فرا رسیده، موافق است. پیشتر روبیو اذعان کرد که درگیری در اوکراین یک جنگ نیابتی بین دو قدرت هسته‌ای، روسیه و ایالات متحده است.

پسکوف به خبرنگاران گفت: بله، ما موافقیم که زمان توقف این درگیری و این جنگ فرا رسیده است. روسیه در حال تجزیه و تحلیل تمام گزارش‌های رسانه‌ها در مورد پیشنهاد‌های آمریکا در مورد اوکراین است، اما گزارش‌های تایید نشده زیادی وجود دارد. در حال حاضر اطلاعات زیادی [در مورد حل و فصل مناقشه در اوکراین]وجود دارد، اطلاعاتی که عمدتا با استناد به منابع است. تشخیص درست یا نادرست آن غیرممکن است، بنابراین یک بار دیگر تکرار می‌کنم که ما با دقت تمام اطلاعات را درک و تجزیه و تحلیل می‌کنیم، اما این دلیلی برای هیچ‌گونه ارزیابی و اظهارنظری نیست.

او همچنین گفت که سخنرانی ماکرون این تصور را ایجاد می‌کند که فرانسه به دنبال ادامه جنگ است.

دیمیتری پسکوف گفت، سخنرانی «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه این تصور را ایجاد می‌کند که فرانسه به دنبال ادامه جنگ است، علاوه بر این، لفاظی‌های هسته‌ای هم در سخنان او ظاهر شده است.

در ۵ مارس، ماکرون گفت که روسیه به یک "تهدید" برای فرانسه و اروپا تبدیل شده است، بنابراین، لازم است بحث در مورد استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه برای دفاع از کل اتحادیه اروپا گشوده شود.

پسکوف به خبرنگاران گفت: اگر سخنرانی ماکرون را بخوانید، این احساس را خواهید داشت که فرانسه واقعا به دنبال ادامه جنگ است. علاوه بر این، فرانسه آماده استفاده از سلاح‌های هسته‌ای خود برای اهداف امنیتی و ... است. این چنین لفاظی هسته‌ای و چنین ادعایی برای رهبری هسته‌ای در اروپا، بسیار ستیزه‌جویانه و تهاجمی است.

علاوه بر این سخنگوی کرملین گفت هیچ سیگنالی برای تماس با مسکو از سمت پاریس وجود ندارد.

سخنگوی کرملین همچنین به نادرستی اظهارات ماکرون درباره توافقات مینسک اشاره کرد و گفت: نباید فراموش کرد که پاریس هیچ قصدی برای اجرای آن نداشت.

پسکوف به خبرنگاران گفت: رئیس‌جمهور ماکرون درباره اینکه روسیه چگونه توافق‌نامه‌های مینسک را نقض کرد صحبت کرد. اما در همان زمان، این رئیس‌جمهور فراموش کرد که اسلاف او، فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور سابق، اعتراف کرد که هیچ‌کس قرار نیست توافق‌نامه‌های مینسک را اجرا کند، این توافق‌ها ساخته شده‌اند تا به اوکراین فرصت داده شود تا قدرت خود را جمع کند و خود را مسلح کند. با در نظر گرفتن اظهارات اخیر ماکرون، می‌توان نتیجه گرفت که فرانسه به ادامه جنگ در اوکراین فکر می‌کند.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه افزود: با تمام احترام می‌توان گفت که از لحاظ دیپلماتیک، نادرستی‌های زیادی در آن صحبت‌ها وجود دارد. می‌گوید که روسیه تقریبا به یک دشمن تبدیل شده است، نه مخالف فرانسه. اما در مورد اینکه چگونه زیرساخت‌های نظامی ناتو دائما در حال ایجاد است و حتی درباره گام‌های بلند به سمت مرز‌های روسیه، چیزی گفته نشده است. رئیس‌جمهور فرانسه در این مورد چیزی نگفت. این رئیس جمهور به نگرانی‌ها و ترس‌های مشروع روسیه در این زمینه و نیاز روسیه به اقدامات متقابل اشاره‌ای نکرد.

ز سوی دیگر دیمیتری پسکوف گفت واکنش روسیه به استقرار احتمالی نیرو‌های فرانسوی در خاک اوکراین برای همه آشکار است.

پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا روسیه پس از اظهارات ماکرون اقدامات عملی انجام خواهد داد و آیا روسیه تهدیدی برای خود در اقدامات رهبری اروپا می‌بیند یا خیر، به خبرنگاران گفت: ما یک سخنرانی از رئیس جمهور فرانسه داریم که بسیار تهاجمی و ستیزه‌جویانه با روسیه است و در آنجا سخنان رئیس جمهور فرانسه را می‌خوانیم که منظور او از استقرار یک گروه در اوکراین پس از برقراری آتش‌بس است. یعنی در واقع ما در مورد چنین استقرار تقابلی از یک گروه موقت و زودگذر صحبت می‌کنیم. آیا روسیه می‌تواند با این موضوع موافقت کند؟ پاسخ کاملا واضح است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار