ضرورت اصلاح روند اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

ضرورت اصلاح روند اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری

معاون پرستاری وزارت بهداشت، بر ضرورت اصلاح روند اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر عباس عبادی، در جمع مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، تأمین اجتماعی، آزاد و نیروهای مسلح، به تشریح برخی فعالیت‌های معاونت پرستاری از جمله اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، ابلاغ آئین نامه پرستار پیگیر، تکمیل داشبورد مدیریت داده‌های پرستاری پرداخت و افزود: بازنگری آئین نامه مراکز مراقبت پرستاری در منزل فرآیندهای اداری خود را طی می‌کند و به زودی ابلاغ می‌شود.

وی با اشاره به اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و برخی نگرانی‌ها و نقدها از روش اجرای این قانون، گفت: اجرای این قانون به عنوان یک مطالبه بزرگ همواره مورد درخواست جامعه پرستاری بود که دولت سیزدهم با حمایت‌های معنوی رهبری آن را اجرا کرد و به هر حال در سال اول اجرای این قانون هستیم و باید با خرد جمعی و تعامل و دلسوزی درون حرفه‌ای در صدد بازبینی و اصلاح آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی آن باشیم. همکاران پرستار هم بدانند که شیرینی و حلاوت اجرای این قانون را لمس خواهند کرد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با انتقاد از فعالیت پرستاران در بخش‌های غیر تخصصی، گفت: امروز در ۱۳ رشته فارغ التحصیل ارشد پرستاری داریم که متأسفانه ۳۵ درصد این همکاران در بخش‌های غیر تخصصی فعالند و به عنوان مثال ارشد پرستاری اطفال در سی سی یو و ارشد روان پرستاری در بخش غیر تخصصی فعال هستند که این موضوع باید با همکاری مدیران پرستاری ساماندهی شود.

وی افزود: در معاونت پرستاری در مورد این موضوع، طرحی در دست اقدام است که مشخص می‌کند پرستاران تخصصی در چه بخش‌های می‌توانند فعالیت کنند و درخواست داریم دانشگاه‌ها نیز متناسب با نیاز خود به پرستاران خواهان ادامه تحصیل اجازه ادامه تحصیل دهند و یا در جذب نیروهای جدید نیز متناسب با تخصص مورد نیاز اقدام کنند.

عبادی، تبیین و آگاه سازی جامعه پرستاری نسبت به اقدامات و برنامه‌ها به ویژه تعرفه گذاری پرستاری را مهم دانست و گفت: تعامل و همکاری نهادهای صنفی پرستاری از جمله انجمن‌های علمی پرستاری و سازمان نظام پرستاری به عنوان بازوان مشورتی وزارت بهداشت برای رسیدن به اقدامات در این خصوص ارزشمند و راهگشا است./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار