تاثیر مصرف مکمل ویتامین D بر کاهش ابتلا به سرطان پوست-راهبرد معاصر
مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است

تاثیر مصرف مکمل ویتامین D بر کاهش ابتلا به سرطان پوست

یک مطالعه مقطعی جدید مشاهده کرد که افرادی که به طور منظم مکمل های ویتامین D مصرف می کنند، نسبت به افرادی که مکمل مصرف نمی کنند، کمتر به ملانوم، نوعی سرطان پوست مبتلا می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر تجزیه و تحلیل محققان همچنین نشان داد که سطح خطر ابتلا به ملانوم در میان مصرف کنندگان مکمل ویتامین D به طور قابل توجهی در مقایسه با افراد غیر مصرف کننده کاهش یافته است.

علیرغم پیامدها، نویسندگان مطالعه و متخصصان توصیه می‌کنند که دستورالعمل‌های ملی برای مصرف مکمل‌های ویتامین D را دنبال کنند و احتیاط کنند که حفظ سطح ویتامین D به تنهایی برای پیشگیری یا درمان ملانوم بعید است.
این مطالعه مقطعی با همکاری دانشگاه فنلاند شرقی و بیمارستان دانشگاه کووپیو انجام شد.

این تحقیق شامل 498 بزرگسال فنلاندی بود که توسط متخصصان پوست مشخص شد که در معرض خطر بالای سرطان پوست، مانند ملانوما، و همچنین کارسینوم سلول سنگفرشی و کارسینوم سلول بازال قرار دارند.

به گفته محققان، افرادی که به طور منظم ویتامین D مصرف می‌کنند، کمتر به ملانوم مبتلا شده‌اند و به نظر متخصصان پوست در آینده کمتر به ملانوم مبتلا می‌شوند.

 

ارتباط مصرف مکمل ویتامین D و خطر ملانوما

شرکت کنندگان در مطالعه در محدوده سنی 21 تا 79 سال، شامل 253 مرد و 245 زن بودند. شرکت کنندگان بر اساس مصرف مکمل های ویتامین D به سه گروه تقسیم شدند: عدم استفاده، استفاده گاه به گاه یا استفاده منظم.

محققان همچنین علاقه مند بودند تا دریابند آیا استفاده منظم از مکمل های ویتامین D با سطوح بالاتر ویتامین D در خون، معروف به کلسیدیول سرم یا ۲۵ هیدروکسی ویتامین D3 مطابقت دارد یا خیر. این "شکل ذخیره" ویتامین D در بدن است.

برخی از تحقیقات منبع معتبر کلسیدیول پایین سرم را با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط دانسته اند، در حالی که تحقیقات دیگر خلاف این را پیشنهاد کرده اند. با این وجود، این معیاری است که اغلب برای تعیین سطح ویتامین D یک فرد استفاده می شود.

پس از آزمایش سطح کلسیدیول سرم روی 260 شرکت‌کننده، محققان دریافتند که مکمل‌های منظم ویتامین D با بالاترین سطح کلسیدیول سرم و عدم مصرف مکمل‌ها با کمترین سطح مطابقت دارد.

 

ویتامین D، کلسیدیول و سرطان

دکتر هارویما نویسنده ارشد این مطالعه، استاد پوست و ونرونولوژی در دانشگاه فنلاند شرقی، به مدیکال نیوز تودی گفت: «مساله ویتامین D در زمینه سرطان‌های پوست جالب است، اگرچه کاملاً بحث برانگیز است.»

 

دکتر ایندرا به MNT گفت: «[ویتامین D] همچنین می‌تواند در تعدیل ایمنی، به‌ویژه در هدایت سلول‌های T تنظیمی Treg و سلول‌های Th2 در نظارت بر سیستم ایمنی نقش داشته باشد.

دکتر کیم مارگولین، FACP، پزشک انکولوژی پیشرفته در انستیتو سرطان سنت جان در سانتا مونیکا، که در این مطالعه شرکت نداشت، به MNT گفت:

برای من تقریبا غیرممکن است که باور کنم یک ماده مغذی می تواند تأثیر آماری قابل توجه و بالینی قابل توجهی بر توسعه بیماری داشته باشد که به ورودی های مختلف زیادی نیاز دارد.»

علاوه بر این، همه متخصصان موافق نیستند که کلسیدیول یک شاخص موثر برای سطح ویتامین D در بدن است.

دکتر هارویما با اشاره به اینکه آنزیم سطح ویتامین D و متابولیت های آن را در بدن تعیین می کند، توضیح داد: «پوست انسان خود [آنزیم] CYP27A1 را تولید می کند که کلسیدیول را از ویتامین D تولید می کند و CYP27B1 که از نظر بیولوژیکی کلسیتریول بسیار فعال از کلسیدیول تولید می کند.

 

مکمل های ویتامین D: جایگزینی برای قرار گرفتن در معرض نور خورشید

مدتی است که مشخص شده است که قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) خورشید، و به ویژه آفتاب سوختگی، یک عامل خطر برای سرطان پوست است.

دکتر مارگولین توضیح داد که اشعه ماوراء بنفش عامل اصلی سرطان سلول های بازال و یکی از عوامل خطر اصلی در ملانوم است.

از آنجایی که ویتامین D طبیعی توسط پوست در پاسخ به نور خورشید تولید می شود، کاهش قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش برای جلوگیری از سرطان، میزان ویتامین D طبیعی تولید شده در بدن را کاهش می دهد و به طور بالقوه منجر به نیاز به مکمل می شود.

به گفته دکتر مارگولین، وضعیت ویتامین D یک فرد ممکن است به عوامل دیگری غیر از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش بستگی داشته باشد. این شامل:

  • سن
  • شاخص توده بدنی (BMI)
  • نمونه اولیه پوست
  • بارداری
  • پرستاری
  • آلاینده های هوا
  • مصرف رژیم غذایی
  • سیگار کشیدن
  • برخی از ژن های رنگدانه پوست

دکتر مارگولین خاطرنشان کرد که اگرچه نوع ویتامین D که می‌توانید از مکمل‌ها دریافت کنید «بسیار خوب» است، اما دقیقاً مشابه ویتامین D طبیعی نیست.

دکتر مارگولین گفت: "اثر جهش زایی رفتن به زیر نور خورشید احتمالاً بسیار بیشتر از تأثیر مفیدی است که ممکن است با دریافت نوع مناسب ویتامین D در خون شما داشته باشد."

 

چه مقدار ویتامین D نیاز دارید؟

برای تعیین اینکه آیا مکمل ویتامین D می تواند خطر ملانوما را در جمعیت عمومی کاهش دهد، خیلی زود است، و هنوز تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

دکتر هارویما گفت: "اینکه مکمل ویتامین D به تنهایی یک داروی موثر برای درمان ملانوم متاستاتیک بعید است.توجه به این مهم است، زیرا ممکن است افرادی در جمعیت‌ها وجود داشته باشند که ممکن است به اشتباه چنین فکر کنند و سپس از درمان مؤثر غافل شوند.»

با این حال، بسیاری از افراد ممکن است از مصرف مکمل های ویتامین D بهره مند شوند. دکتر هارویما توصیه می کند که دستورالعمل های ملی کشور خود را برای مصرف روزانه ویتامین D دنبال کنید.

دکتر هارویما گفت: «در کشورهایی که در زمستان نور روز کوتاهی دارند، مانند فنلاند، ممکن است دوز بالاتر ویتامین D در نظر گرفته شود، شاید حدود 20 تا 50 میکروگرم در روز».

در ایالات متحده، توصیه های روزانه فعلی منبع مورد اعتماد برای ویتامین D عبارتند از:

  • تولد تا 12 ماهگی: 10 میکروگرم (400 واحد بین المللی)
  • کودکان 1 تا 13 سال: 15 میکروگرم (600 IU)
  • نوجوانان 14 تا 18 سال: 15 میکروگرم (600 IU)
  • بزرگسالان 19 تا 70 سال: 15 میکروگرم (600 IU)
  • بزرگسالان 71 سال و بالاتر: 20 میکروگرم (800 IU)
  • افراد باردار و شیرده: 15 میکروگرم (600 IU)

همچنین ایده خوبی است که قبل از مصرف هر نوع مکملی با پزشک خود مشورت کنید.این آژانس بیان می‌کند که قانون «سازنده یا فروشنده [یک مکمل گیاهی یا رژیمی] را ملزم نمی‌کند تا قبل از اینکه روی محصول ظاهر شود، به FDA(سازمان غذا و ذارو آمریکا) ثابت کند که این ادعا درست یا دقیق است.»/سلامت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده