سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

چامسکی:تقابل اسرائیل با آمریکا آشکار شده است

چامسکی:تقابل اسرائیل با آمریکا آشکار شده است «نوآم چامسکی» فیلسوف و زبان‌شناس برجسته آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره در اشاره به اظهارات اخیر مقام‌های صهیونیست، آنچه اکنون در روابط رژیم صهیونیستی و آمریکا در حال رخ دادن است را بسیار قابل توجه خواند و گفت اولین بار است که رهبری این رژیم آشکارا از رهبری آمریکا گسسته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر چامسکی گفت: در واقع، اولین بار است که رهبری اسرائیل آشکارا از رهبری آمریکا دور شده و دولت جدید (کابینه نتانیاهو) بویژه شخصیت‌های مهم آن مثل بن گویر (وزیر امنیت داخلی تل‌آویو) و اسموتریچ (وزیر دارایی رژیم صهیونیستی) به راحتی به ایالات متحده می‌گویند «گمشو».

چامسکی افزود: نتانیاهو اظهارات تندی را با گفتن این که «ما یک کشور مستقل هستیم و کاری را که می‌خواهیم انجام می‌دهیم، به آنچه شما می‌گویید اهمیت نمی‌دهیم» بیان کرد. اولین بار است که تقابل به این روشنی (آشکار شده) است و مشخص نیست آمریکا چطور پاسخ خواهد داد.

وی ضمن بیان این که «برای اولین بار تاکنون، دو یا سه سال پیش، یک آمریکایی یک نماینده در مجلس نمایندگان آمریکا قانونی را معرفی کرد که در آن از آمریکا درخواست کرد کمک به اسرائیل را با توجه به قانون ایالات متحده مورد بازبینی قرار دهد»، افزود «فکر می‌کنم همه این‌ها در حال جلو رفتن است و در آینده می‌تواند منجر به تغییرات بزرگ شود». به گفته وی، این تا حد زیادی بر مبنای تغییرات اساسی در افکار عمومی است.

اخیراً اظهارات بایدن رئیس جمهور آمریکا که در آن خواستار کنار گذاشته شدن اصلاحات قضایی جنجالی مد نظر نتانیاهو شده بود، واکنش شدید اعضای کابینه وی را به همراه داشت و عصبانیت ایتمار بن‌گویر وزیر امنیت داخلی تل‌آویو را برانگیخت.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از اظهارات بایدن انتقاد و آن‌ها را مصداق «دخالت در امور داخلی اسرائیل» توصیف کرد. ایتمار بن گویر به رئیس جمهور آمریکا و رویکرد کاخ‌ سفید در خصوص تحولات سرزمین‌های اشغالی حمله کرد و گفت: «آن‌ها باید درک کنند که اسرائیل یک کشور مستقل است و ستاره دیگری در پرچم ایالات متحده نیست».

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم طی پیامی توئیتری مجدداً از مواضع کابینه خود برای ایجاد تغییرات ساختاری در نظام قضایی رژیم صهیونیستی دفاع کرد و در جواب بایدن نوشت: «اسرائیل کشوری مستقل است که تصمیمات خود را بر اساس خواست مردم خود می‌گیرد و نه بر اساس فشارهای خارج از کشور از جمله بهترین دوستان».

تنش ایجاد شده بین مقامات کاخ‌ سفید و اعضای کابینه تل‌آویو موجب شد تا یائیر لاپید رئیس مخالفان در سرزمین‌های اشغالی در خصوص تبعات آن هشدار دهد‌. او در پیامی توئیتری ضمن محکوم کردن مواضع کابینه نتانیاهو، نوشت: «اسرائیل برای چندین دهه نزدیک‌ترین متحد ایالات متحده بود، افراطی‌ترین دولت در تاریخ این کشور طی سه ماه آن را خراب کرد»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار