رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

روسیه: نشست با وزرای خارجه ایران، سوریه و ترکیه باید هرچه زودتر برگزار شود

یک دیپلمات ارشد روسیه دوشنبه اظهار داشت تدارکات برای نشست وزرای خارجه روسیه، ایران، ترکیه و سوریه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۲۰۷
روسیه: نشست با وزرای خارجه ایران، سوریه و ترکیه باید هرچه زودتر برگزار شود

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «اینترفکس»، «میخائیل بوگدانوف» معاون وزارت امور خارجه روسیه در نشست خبری در مسکو گفت: «تدارکات برای نشست وزرای خارجه روسیه، ایران، ترکیه و سوریه ادامه دارد و بهتر است هر چه زودتر این نشست برگزار شود».

بوگدانوف گفت: «ما در حال آماده شدن هستیم. باید در آینده نزدیک تاریخی را تعیین کنیم که برای هر چهار وزیر قابل قبول باشد».

این مقام روس با اشاره به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در اواسط ماه مه در مورد اینکه آیا این نشست ممکن است پس از انتخابات برگزار شود، گفت: «هرچه زودتر بهتر. ما پیشنهادات خود را ارائه کرده‌ایم، اما هنوز زود است که بگوییم زیرا پاسخ نهایی از سوی همکارانمان دریافت نکرده‌ایم».

وی با بیان این که معاونان وزرای خارجه چهار کشور در جریان نشست خود بر روی یک سند کار کردند، گفت «از لحاظ نظری، نشستی در چنین سطحی (نشست وزرای خارجه) باید با بیانیه نهایی به پایان برسد». این مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در مورد اینکه آیا این بدان معناست که سوریه از خواسته‌های خود عقب نشینی کرده، گفت: «خیر، آنها این را درخواست نکرده‌اند».

تلاش‌ها برای برگزاری نشست چهارجانبه میان سوریه، ترکیه، ایران و روسیه در حالی جریان دارد که دمشق همچنان تاکید دارد که به حضور ترکیه در خاک سوریه باید پایان داده شود و نیروهای ترکیه از خاک این کشور خارج شوند. طبق گزارش رسانه‌های سوری، از جمله شروطی که دمشق برای عادی‌سازی روابط با ترکیه مطرح کرده، «توقف حمایت ترکیه از سازمان‌های تروریستی مسلح و کمک به مبارزه با تروریسم و عدم مداخله در امور داخلی سوریه است».

«الکساندر یفیموف» سفیر روسیه در دمشق روز یکشنبه در گفت‌و‌گو با روزنامه سوریه «الوطن» خبر داد که نشست چهارجانبه وزرای خارجه سوریه، ترکیه، ایران و روسیه به ماه مه آینده موکول شده است. سفیر روسیه گفت نشستی که انتظار می‌رفت روز دوشنبه برگزار شود، به اوایل ماه مه موکول شده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار