آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران

نتانیاهو:گالانت در سمت خود باقی می‌ماند

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد که «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم باقی خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر نتانیاهو مدعی شد که آنها اختلافات را کنار گذاشته‌اند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی دوشنبه هفته پیش به نقل از منابع نزدیک به بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که او تصمیم گرفته است تا برکناری «یوآو گالانت» را به دلایل امنیتی به تعویق بیاندازد.

این شبکه خبری گزارش داده بود نتانیاهو نامه رسمی برکناری یوآو گالانت را به او تحویل نخواهد داد.

از سوی دیگر خبرگزاری رویترز همان روز به نقل از دو مقام صهیونیستی نوشته بود که «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» قرار است بازدید میدانی مشترکی از نیروهای ارتش داشته باشند و این رویداد نشان می‌دهد که دو طرف فعلا به مصالحه رسیده‌اند.

شبکه صهیونیستی چند روز پیشتر خبر داده بود «یوآو گالانت» پذیرفته است که با عذرخواهی از «بنیامین نتانیاهو» در مقام خود باقی بماند .

به گفته این شبکه عبری زبان، یو آو گالانت پیشنهاد «آریه درعی» رئیس حزب راستگرای «شاس» را برای عذرخواهی علنی از نتانیاهو به دلیل انتقاداتی که به طرح تغییرات در سیستم قضایی کرده بود، پذیرفته است.

شبکه کان همچنین اعلام کرد که گالانت صرفا پذیرفته است که در خصوص زمان طرح انتقاداتش عذرخواهی کند و در قبال نفس این انتقادات به هیچ وجه پشیمان نیست.

اظهارات اخیر وزیر جنگ کابینه تل‌آویو در انتقاد از طرح جنجالی اصلاحات قضایی، باعث شد تا «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در تاریخ ۲۶مارس او را از کار برکنار کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» در این باره گزارش داده بود که نتانیاهو گالانت را متهم کرده که تلاش‌ها برای رسیدن به راه‌حل را تضعیف کرده و پیش از مطرح کردن سخنانش، هماهنگی انجام نداده است.

خبر برکناری گالانت موجب عصبانیت بیشتر مخالفان در آن برهه شد و انتقادات به درون احزاب راستگرا نیز کشید، به طوریکه «یولی ادلشتاین» از اعضای حزب «لیکود» و رئیس کمیته امور خارجی و جنگ کنست، درباره پیامدهای برکناری «یوآو گالانت»، از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت: «در مواجهه با وضعیت امنیتی فعلی، بسیار واضح است که بگوییم اکنون زمان مناسبی برای تغییرات در وزارت جنگ نیست».

همزمان تعدادی از ژنرال‌های ارشد رژیم صهیونیستی نیز ضمن محکومیت اقدام «بنیامین نتانیاهو» در برکناری وزیر جنگ کابینه، درباره ترس بزرگ و اتفاقات خطرناکی که در انتظار آن‌هاست، هشدار داده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر