اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم

شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که حکم دیوان کیفری بین المللی به این معنی است که کشور‌های عضو این دیوان که تعداد آنها بیش از ۱۲۴ کشور است ملزم هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند.

عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.

حمود در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته چنانچه نتانیاهو و گالانت در محدوده‌های شهر دیربورن ظاهر شوند دستگیر خواهند شد.

او با توجه به اینکه رئیس‌جمهور ایالات متحده اقدامی در جهت عمل به حکم دیوان لاهه انجام نخواهد داد از سایر شهر‌ها نیز خواست مشابه او عمل کنند.

حمود نوشت: «سایر شهر‌ها هم بایستی همین را اعلام کنند. رئیس‌جمهورمان ممکن است اقدام نکند، اما مسئولان شهر‌ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که از نتانیاهو و سایر جنایتکاران جنگی برای تردد آزادانه در ایالات متحده استقبال نمی‌شود.»

شهر دیربورن میزبان عده زیادی از آمریکایی‌های فلسطینی‌تبار است.

بیانیه دیوان بین‌المللی کیفری درباره صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت با واکنش‌های گسترده‌ای در سراسر جهان روبرو شده است.

دفتر نتانیاهو، مطابق انتظار این حکم را «یهودستیزانه» خوانده و آن را رد کرده، اما هلند نخستین کشوری بوده که برای اجرای آن اعلام آمادگی کرده است. / فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو گالانت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده