گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم

عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که حکم دیوان کیفری بین المللی به این معنی است که کشور‌های عضو این دیوان که تعداد آنها بیش از ۱۲۴ کشور است ملزم هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند.

عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.

حمود در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته چنانچه نتانیاهو و گالانت در محدوده‌های شهر دیربورن ظاهر شوند دستگیر خواهند شد.

او با توجه به اینکه رئیس‌جمهور ایالات متحده اقدامی در جهت عمل به حکم دیوان لاهه انجام نخواهد داد از سایر شهر‌ها نیز خواست مشابه او عمل کنند.

حمود نوشت: «سایر شهر‌ها هم بایستی همین را اعلام کنند. رئیس‌جمهورمان ممکن است اقدام نکند، اما مسئولان شهر‌ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که از نتانیاهو و سایر جنایتکاران جنگی برای تردد آزادانه در ایالات متحده استقبال نمی‌شود.»

شهر دیربورن میزبان عده زیادی از آمریکایی‌های فلسطینی‌تبار است.

بیانیه دیوان بین‌المللی کیفری درباره صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت با واکنش‌های گسترده‌ای در سراسر جهان روبرو شده است.

دفتر نتانیاهو، مطابق انتظار این حکم را «یهودستیزانه» خوانده و آن را رد کرده، اما هلند نخستین کشوری بوده که برای اجرای آن اعلام آمادگی کرده است. / فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو گالانت
مطالب مرتبط
ارسال نظر