آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم

عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که حکم دیوان کیفری بین المللی به این معنی است که کشور‌های عضو این دیوان که تعداد آنها بیش از ۱۲۴ کشور است ملزم هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند.

عبدالله حمود، شهردار «دیربورن» در ایالت میشیگان برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» مطابق حکم دیوان بین‌المللی کیفری اعلام آمادگی کرد.

حمود در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته چنانچه نتانیاهو و گالانت در محدوده‌های شهر دیربورن ظاهر شوند دستگیر خواهند شد.

او با توجه به اینکه رئیس‌جمهور ایالات متحده اقدامی در جهت عمل به حکم دیوان لاهه انجام نخواهد داد از سایر شهر‌ها نیز خواست مشابه او عمل کنند.

حمود نوشت: «سایر شهر‌ها هم بایستی همین را اعلام کنند. رئیس‌جمهورمان ممکن است اقدام نکند، اما مسئولان شهر‌ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که از نتانیاهو و سایر جنایتکاران جنگی برای تردد آزادانه در ایالات متحده استقبال نمی‌شود.»

شهر دیربورن میزبان عده زیادی از آمریکایی‌های فلسطینی‌تبار است.

بیانیه دیوان بین‌المللی کیفری درباره صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت با واکنش‌های گسترده‌ای در سراسر جهان روبرو شده است.

دفتر نتانیاهو، مطابق انتظار این حکم را «یهودستیزانه» خوانده و آن را رد کرده، اما هلند نخستین کشوری بوده که برای اجرای آن اعلام آمادگی کرده است. / فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو گالانت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار