تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ریاض: به دنبال راهکار سیاسی دائمی در یمن هستیم

محمد آل جابر سفیر عربستان سعودی در یمن شامگاه امروز دوشنبه گفت که به همراه یک هیأت از عمان به صنعا سفر کرده است تا بتواند آتش‌بس را در یمن تمدید کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر آل جابر که در صنعا حضور دارد، تأکید کرد: در راستای تبادل اسرا و بررسی گفت‌وگو بین یمنیها کار می‌کنیم. در راستای دستیابی به راهکار سیاسی دائمی در یمن تلاش می‌کنیم».

عربستان سعودی در صدر یک ائتلاف از کشورهای عربی به رهبری آمریکا از فروردین ماه ۱۳۹۴ حملات همه‌جانبه‌ای علیه ملت یمن آغاز کرد، ولی اکنون پس از گذشت ۹ سال و بدون کسب دستاورد ملموسی، با مسئولان یمنی بر سر میز مذاکره نشسته است.

به گزارش پایگاه خبری «الخلیج اونلاین»، سفیر ریاض با بیان اینکه عربستان در سخت‌ترین بحرانها، از دولت و ملت یمن حمایت کرده است، مدعی شد: برای بازگشت امنیت، ثبات و شکوفایی اقتصادی در یمن تلاش می‌کنیم.

در همین ارتباط، «احمد عوض بن مبارک» وزیر خارجه شورای ریاستی یمن که وابسته به ریاض است، روز گذشته گفت که مذاکرات مستقیمی بین ریاض و دولت نجات ملی یمن برای احیای آتش‌بس در جریان است.

وی گفت: «تلاش‌های عربستان حضور یمنی‌ها در میز مذاکرات را تسهیل می‌کند و نشانه‌های مثبتی در این خصوص وجود دارد».

هیأت‌های سعودی و عمانی دو روز پیش برای گفت‌وگو با «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی دولت صنعاء وارد این شهر شدند. هیأت‌های سعودی و عمانی با المشاط درباره رفع محاصره با تمام آثار آن، متوقف‌کردن تجاوز و بازگرداندن حقوق مردم یمن از جمله پرداخت حقوق کارمندان دولتی از درآمدهای نفت و گاز گفت‌وگو خواهند کرد.

«محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله در این باره می‌گوید: «خیلی زود است که مطمئن باشیم مذاکراتی که در صنعاء صورت می‌گیرد، با موفقیت همراه شود اما مشخص است که فضای صلح در منطقه حاکم شده و خوش‌بینی و امیدواری را به وجود می‌آورد»./فارس

ارسال نظر