تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

یورش شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی با حمایت نظامیان صهیونیست

صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست با حمایت نظامیان صهیونیست در میانه تشدید تنش‌ها به مسجدالاقصی یورش بردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، صد‌ها شهرک نشین سحرگاه امروز (سه شنبه) ۱۱ آوریل ۲۰۲۳ با همراهی خاخام افراطی «یهودا گلیک» تحت حمایت شدید سربازان اشغالگر گروه گروه به مسجد الاقصی یورش بردند؛ و منابع بیت المقدس گزارش دادند که نیرو‌های اشغالگر به صحن مسجد مبارک الاقصی یورش بردند تا از تهاجم شهرک نشینان در روز ششم عید فصح محافظت کنند.

 

این منابع گفتند: شهرک نشینان در صحن‌های مسجد الاقصی رفتار تحریک آمیز و رقص تلمود انجام می‌دهند که خشم فلسطینی‌ها را برانگیخته است.

 

از دیروز بیش از ۱۵۰۰ صهیونیست تا کنون با تدابیر شدید امنیتی به صحن‌های الاقصی یورش بردند و مراسم تلمودی و رفتار‌های تحریک آمیز را اجرا کردند.

 

شایان ذکر است که نیرو‌های اشغالگر همچنان در حال هجوم به مسجد الاقصی و اخراج نمازگزاران و گوشه نشینان پس از حمله به نمازخانه القبلی هستند تا از هجوم شهرک نشینان افراطی محافظت کنند.

 

قبل از یورش پلیس رژیم صهیونیستی نیرو‌های ویژه و یگان‌های خود را در میدان‌های الاقصی و در دروازه‌های آن مستقر کرد تا برای تامین امنیت شهرک‌نشینان آماده شود. دیروز دوشنبه تعداد گروه‌های شهرک نشینی که به مسجدالاقصی هجوم بردند به ۲۳ نفر شامل ۱۵۳۱ شهرک نشین رسید در حالی که روز یکشنبه ۹۱۲ شهرک نشین به الاقصی هجوم بردند و تعداد یورش‌ها در دو روز گذشته به ۲۴۴۹ نفر رسیده است.

 

به گفته اداره موسوم به «کوه معبد»، تهاجمات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۹ درصد افزایش داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار