وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

قیمت میوه در میادین میوه و تره‌بار ۳۸ درصد ارزان‌تر از سطح شهر

قیمت میوه در میادین میوه و تره‌بار ۳۸ درصد ارزان‌تر از سطح شهر مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار ۳۸ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، ایوب فصاحت، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر چهار اصل «کیفیت مطلوب»، «قیمت مناسب»، «تنوع محصول و خدمات» و «رضایت‌مندی شهروندان» به عنوان مهم‌ترین اهداف این سازمان، گفت: قیمت انواع میوه در میادین و بازار‌های میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت محصولات مشابه در سطح خرده‌فروشی‌های پایتخت، ۳۸ درصد ارزان‌تر است.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه در ارائه خدمات به شهروندان در میادین میوه و تره بار، رضایتمندی مراجعه‌کنندگان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است، افزود: انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در ۲۹۶ میدان و بازار میوه و تره بار این سازمان نسبت به میانگین قیمت محصولات مشابه در سطح شهر ۳۱ درصد ارزان‌تر عرضه می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی موجود، میادین و بازار‌های میوه و تره بار به پناهگاه عموم شهروندان تبدیل شده است، اظهار کرد: همه تلاش سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران این است که از دسترسی همه شهروندان به میادین میوه و تره بار و مواد غذایی با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب مطمئن شود.

 

میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در ایام ماه مبارک رمضان، از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ و بعد از ظهر‌ها از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه تا ساعت ۱۹ و روز‌های جمعه از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ آماده ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار