چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ظریف: پول نفت باید وارد اینستکس شود

وزیر خارجه ایران گفت: اینستکس درحالی عملیاتی خواهد شد که پول نفت وارد آن شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۷۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در پایان جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در خصوص مباحث مطرح شده در نشست کمیسیون مشترک برجام گفت: جلسه کمیسیون برجام، جلسه چالشی بوده است و ما مواضع خودمان را مطرح و بر ضرورت اجرای تعهدات اعضای دیگر برجام مخصوصاً کشورهای اروپایی که تعهدات مشخصی را از اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ مطرح کردند، تاکید کردیم.

 

وی افزود: اروپا تعهداتی هم در داخل خود برجام و هم پس از خروج آمریکا از برجام دارند و ما این مساله را برای آنها تشریح کردیم که این تعهدات داده شده اما اجرا نشده است. اینستکس هم یک مرحله مقدماتی بوده و هنوز عملیاتی نشده است و اگر هم عملیاتی بشود باید پول نفت وارد این سامانه شود و نباید اینطور باشد که اینستکس وسیله ای برای اجرای دستورات آمریکا شود.

 

وی افزود: اینستکس ابزاری برای اجرای تعهدات اروپا است و معلوم است که این سازوکار نمی‌تواند همکاری اروپا را داشته باشد و اروپا باید این جرأت را به خود بدهد که به تعهدات خود عمل کند.

 

وی افزود: آقای روحانی، همکاران بنده و خود بنده اعلام کرده‌ایم که کارهای اروپا تا امروز هیچ تناسبی با تعهدات و توقعات آنها ندارد؛ پس اگر می‌خواهند توقعات خود را عملی کنند باید به تعهدات خود که همان فروش نفت، حمل و نقل نفت و بازگشت پول نفت ایران است، برگردند.

 

وزیر امور خارجه گفت: ما در حال حاضر از تعهدات آنها در خصوص سرمایه‌گذاری در ایران چشم‌پوشی می‌کنیم ولی لازم است تعهدات اولیه خود را عملی کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار