ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

روسیه موشک بالستیک آزمایش کرد

روسیه موشک بالستیک آزمایش کرد در بحبوحه تنش‌ها میان روسیه و غرب، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که مسکو با موفقیت یک موشک بالستیک بین‌قاره‌ای را آزمایش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت دفاع روسیه روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که مسکو با موفقیت یک آزمایش موشک بالستیک بین‌قاره‌ای را انجام داد.

 

بنا بر گزارش شبکه روسی راشاتودی، وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که این پرتابه به هدف تعیین شده خود در یک میدان آزمایشی در قزاقستان رسید.

 

طبق این گزارش، موشک بالستیک بین قاره‌ای روسیه از یک سکوی پرتاب متحرک در پایگاه توسعه و پرتاب موشک «کاپوستین یار» واقع در جنوب روسیه شلیک شد و با موفقیت به هدف تعیین شده در محدوده آزمایشی ساری شاگان قزاقستان اصابت کرد.

 

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: «این پرتاب چنین امکانی را به ما داده است تا صحت راه‌حل های فنی را که در طول توسعه سامانه‌های موشکی راهبردی جدید به کار گرفته شده تأیید کنیم».

 

وزارت دفاع روسیه همچنین در بیانیه‌ خود اعلام کرد که اهداف آزمایش موشکی جدی روسیه «به طور کامل تکمیل شد».

 

آزمایش موشک بالستیک بین‌قاره‌ای روسیه در شرایطی انجام گرفته است که روابط میان مسکو و ناتو در یکسال گذشته به واسطه عملیات نظامی روسیه در اوکراین پرتنش‌تر از قبل شده است.

 

در ماه فوریه، موضوع اجرای پیمان «استارت جدید» با ایالات متحده را که تعداد کلاهک‌های هسته‌ای و ابزار تحویل آنها را محدود می‌کرد، به حالت تعلیق درآورد. هر دو کشور یکدیگر را به نقض این توافق که در سال 2010 به امضای «دیمیتری مدودف» و «باراک اوباما» رؤسای جمهور وقت روسیه و آمریکا درآمده بود، متهم می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار