شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

وزیر خارجه سوریه وارد عربستان سعودی شد

وزیر خارجه سوریه در صدر هیأتی بلندپایه به منظور گفت‌و‌گو درباره روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام مشترک وارد عربستان سعودی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری سوریه (سانا)، عصر امروز (چهارشنبه)، خبر داد که «فیصل المقداد» وزیر خارجه این کشور وارد عربستان سعودی شده است.

 

سانا گزارش داد که فیصل المقداد و هیأت همراه او در یک سفر کاری به دعوت «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود و به منظور گفت‌و‌گو پیرامون روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام مشترک وارد شهر جده شده است.

 

طبق این گزارش، «ولید الخریجی» معاون وزیر خارجه عربستان و شماری از مقامات ارشد این کشور در فرودگاه جده از هیأت سوری استقبال کرده‌اند.

 

سانا همچنین اشاره کرد که «ایمن سوسان» دستیار وزیر خارجه سوریه، «جمال نجیب» مدیر اداره پشتیبانی اجرایی و «یزن الحکیم» از اعضای دفتر وزیر خارجه در این سفر فیصل المقداد را همراهی کرده‌اند.

 

لحظاتی پس از انتشار این گزارش، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) نیز این گزارش را تایید کرد و خبر داد که هیأت سوری به دعوت طرف سعودی وارد عربستان شده است.

 

این اولین سفر وزیر خارجه سوریه به عربستان سعودی از سال ۲۰۱۲ تاکنون است. عربستان سعودی در ماه مارس سال ۲۰۱۲ سفارت خود در دمشق را تعطیل و روابط دیپلماتیک با دولت سوریه را قطع کرد.

 

پیش از این خبرگزاری «اسپوتنیک» گزارش داده بود که پس از ده سال قطع رابطه، عربستان سعودی قصد دارد کنسولگری خود را در دمشق بازگشایی کند./ فارس

ارسال نظر