رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

درخواست قانونگذاران آمریکایی برای تغییر سیاست بایدن در قبال تل‌آویو

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا در نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه کشورشان خواستار تغییر سیاست واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش وبگاه شبکه خبری الجزیره این ۱۴ نماینده کنگره آمریکا گفته‌اند که کمک‌های آمریکا به اسرائیل نباید برای نقض حقوق فلسطینی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

قانونگذاران آمریکایی همچنین از دولت جو بایدن خواسته‌اند درباره امکان استفاده از سلاح‌های آمریکایی برای نقض حقوق فلسطینی‌ها تحقیق کند.

نماینده‌های کنگره آمریکا تأکید کرده‌اند کاخ سفید باید اطمینان حاصل کند پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای حمایت از ساخت شهرک‌های غیرقانونی صرف نمی‌شود.

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند.

در ماه قانونگذاران آمریکایی آمده است: «علاوه بر این ما از دولت شما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنید همه کمک‌های خارجی به اسرائیل در آینده از جمله تسلیحات و تجهیزات برای حمایت از نقض فاحش حقوق بشر [علیه فلسطینی‌ها] مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قوانین آمریکا از جمله یکی از مصوبات کنگره این کشور موسوم به «قانون لیهی» ارسال کمک به نیروهای نظامی که مرتکب نقض حقوق بشر می‌شوند را ممنوع می‌کند.

با وجود این، آمریکا علی‌رغم اقدامات وحشیانه رژیم صیهونیستی علیه فلسطینی‌ها کمک‌های نظامی خود به تل‌اویو را ادامه می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر