سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

احداث مرکز زباله‌سوز ۵۰۰ تنی در پایتخت

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند، گفت: هدف ما این است که در مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه با بهره گیری از تکنولوژی، اکوسیستم دانش بنیان و فناوری نوین دنیا به جای دفن زباله، بهره دیگری از آن ببریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، حبیب پوش پارس در این مورد اظهار کرد: روشی که در تهران یک بار مرور شده تولید برق از زباله است که به آن کارخانه زباله سوز گفته می شود. در حال حاضر یک مرکز زباله سوز ۲۰۰ تنی داریم و برنامه ما این است که بتوانیم یک مرکز ۵۰۰ تنی را کلنگ زنی کنیم و در مدت زمان هشت ماه به اتمام برسانیم.

 

وی در مورد هزینه اجرای زباله سوز ۵۰۰ تنی افزود: با توجه به نوسانات ارزی، قیمت متغیر است، اما هزینه، میلیون دلاری خواهد بود.

 

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند، تصریح کرد: پروژه دوم برای کاهش دفن زباله، پروژه RDF است، کارخانه RDF، زباله را به میزان ۶۰۰ تن دریافت و از سوی دیگر با پردازشی که انجام می دهد، سوخت RDF به میزان ۲۴۰ تن، بیرون می دهد. این سوختی که کارخانهRDF تولید می کند، تبدیل می شود به سوخت مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه سیمان کشور.

 

وی با اشاره به مضرات مصرف گاز و گازوئیل در کارخانه‌های سیمان کشور، افزود: در حال حاضر کارخانه های سیمان، گاز یا گازوئیل مصرف می کنند که تاثیرات آن را در آلودگی هوا مشاهده می کنیم. ضمن اینکه تعطیلی کارخانه ها را در زمان افت فشار برق و گاز شاهد هستیم.

 

پوش پارس خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که سوخت پاک تولید کنیم و در اختیار کارخانه‌های سیمان قرار دهیم که هم تاب آوری صنعت سیمان افزایش پیدا کند و هم کیفیت شاخص های زیست محیطی افزایش یابد.

 

زباله های خانگی جمع آوری شده در RDF کشور امارات نیز به یک منبع انرژی جایگزین و سوخت حاصل از زباله تبدیل شده و قادر است که به جای سوخت در کارخانه های سیمان مورد استفاده قرار گیرد./ فارس

ارسال نظر