وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

احداث مرکز زباله‌سوز ۵۰۰ تنی در پایتخت

احداث مرکز زباله‌سوز ۵۰۰ تنی در پایتخت سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند، گفت: هدف ما این است که در مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه با بهره گیری از تکنولوژی، اکوسیستم دانش بنیان و فناوری نوین دنیا به جای دفن زباله، بهره دیگری از آن ببریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، حبیب پوش پارس در این مورد اظهار کرد: روشی که در تهران یک بار مرور شده تولید برق از زباله است که به آن کارخانه زباله سوز گفته می شود. در حال حاضر یک مرکز زباله سوز ۲۰۰ تنی داریم و برنامه ما این است که بتوانیم یک مرکز ۵۰۰ تنی را کلنگ زنی کنیم و در مدت زمان هشت ماه به اتمام برسانیم.

 

وی در مورد هزینه اجرای زباله سوز ۵۰۰ تنی افزود: با توجه به نوسانات ارزی، قیمت متغیر است، اما هزینه، میلیون دلاری خواهد بود.

 

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند، تصریح کرد: پروژه دوم برای کاهش دفن زباله، پروژه RDF است، کارخانه RDF، زباله را به میزان ۶۰۰ تن دریافت و از سوی دیگر با پردازشی که انجام می دهد، سوخت RDF به میزان ۲۴۰ تن، بیرون می دهد. این سوختی که کارخانهRDF تولید می کند، تبدیل می شود به سوخت مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه سیمان کشور.

 

وی با اشاره به مضرات مصرف گاز و گازوئیل در کارخانه‌های سیمان کشور، افزود: در حال حاضر کارخانه های سیمان، گاز یا گازوئیل مصرف می کنند که تاثیرات آن را در آلودگی هوا مشاهده می کنیم. ضمن اینکه تعطیلی کارخانه ها را در زمان افت فشار برق و گاز شاهد هستیم.

 

پوش پارس خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که سوخت پاک تولید کنیم و در اختیار کارخانه‌های سیمان قرار دهیم که هم تاب آوری صنعت سیمان افزایش پیدا کند و هم کیفیت شاخص های زیست محیطی افزایش یابد.

 

زباله های خانگی جمع آوری شده در RDF کشور امارات نیز به یک منبع انرژی جایگزین و سوخت حاصل از زباله تبدیل شده و قادر است که به جای سوخت در کارخانه های سیمان مورد استفاده قرار گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده