اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

برچیده شدن پل حافظ به نوروز ۱۴۰۳ موکول شد

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: با توجه به اینکه برداشت پل حافظ باید در ایام تعطیلات انجام شود، در صورت پایان و تأیید مطالعات، نوروز ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر عباس شعبانی با بیان اینکه معاونت فنی و عمرانی شهرداری آمادگی داشت که برداشت پل حافظ در نوروز امسال عملیاتی شود، اظهار کرد: ما در این راستا استعلامی از معاونت حمل و نقل و ترافیک انجام دادیم اما از ما برای مطالعات ترافیکی بیشتر زمان خواستند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه معاونت حمل و ترافیک اعلام کرده، باید مطالعات ترافیکی بیشتری صورت بگیرد که بدانیم این منطقه آیا یه زیرگذر نیاز دارد یا خیابان طالقانی باید دو طرفه شود یا خیر؟

وی با بیان اینکه تصمیم‌گیری در خصوص مباحث ترافیکی در حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک است، یادآور شد: اگر این مطالعات به پایان رسیده بود، ما در ایام نوروز آماده بودیم و برداشت پل را انجام می‌دادیم.

شعبانی با اعلام اینکه اگر امسال مطالعات را تکمیل کنند و به ما ارائه دهند، نوروز سال آینده عملیات عمرانی آن انجام خواهد شد، گفت: برداشت پل فرصتی همچون تعطیلات نیاز دارد؛ چراکه نباید شهر با مشکلات ترافیکی ناشی از اجرای این پروژه مواجه شود./تسنیم

ارسال نظر