چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کاهش دیون شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱

مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران با اشاره به برگزاری دوره آموزشی تخصصی برای ذی‌حسابان مستقر در ۷۵ مرکز هزینه شهرداری گفت: برای اینکه ذی‌حسابان بتوانند نظارت بهتری بر فرآیندهای مالی داشته باشند، باید به قوانین مسلط باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی قویدل درخصوص مهم‌ترین اقدامات حوزه مسئولیتش در سال گذشته اعلام کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده، ارتقاء ذی‌حسابان شهرداری تهران است. در شهرداری ۷۵ مرکز هزینه وجود دارد که ذی‌حسابان در آن به عنوان قائم مقامان ذی‌حسابان شهرداری تهران مستقر هستند.

 

وی افزود: با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تحت عنوان دوره جامع ذی‌حسابی به مدت ۵ ماه و همچنین تدوین دستورالعمل‌هایی که در این حوزه وجود دارد، سعی شد وحدت رویه و همسان‌سازی در اقدامات مربوط به ذی‌حسابان شکل بگیرد.

 

قویدل با اشاره به اینکه ذی‌حساب به عنوان ناظر مالی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برای اینکه ذی‌حسابان بتوانند نظارت بهتری بر فرآیندهای مالی داشته باشند، باید به قوانین مسلط باشند. آشنایی با ابعاد مختلف کار خصوصا در حوزه اجرایی باعث می‌شود، چارچوب‌های قانونی رعایت شده و به مرحله اجرایی داد و ستدهای مالی در ادارات مختلف شهرداری تهران نیز توجه شود.

 

مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران درباره اصلاح حساب‌های مناطق ۲۲ گانه بیان کرد: در دفاتر حسابداری مناطق ۲۲ گانه عددهایی تحت عنوان حساب‌های پرداختنی وجود دارد؛ یعنی پیمانکاران و بخش‌های مختلف، مطالباتی از مجموعه مناطق دارند. این ارقام بزرگ و قابل توجه از سنوات گذشته باقی‌مانده‌اند. درباره بخش قابل توجهی از این مطالبات؛ در زمان پرداخت یا مستندات آن‌ها وجود ندارد و یا کارها به سرانجام نرسیده است.

 

وی در ادامه گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، دیون شهرداری تهران در حوزه مناطق طی ۵ الی ۶ ماه پایانی سال ۱۴۰۱ به ۴۵۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد، بدون اینکه پرداختی صورت بگیرد یا چک برای پیمانکار صادر شود. برای سال ۱۴۰۲ نیز برنامه‌ داریم تا این رقم بیش از پیش اصلاح شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار