چراغ سبز ترامپ به ناتو برای سرنگون کردن جت‌های روسی ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد دیدار مجدد عراقچی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نیویورک دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم گروسی: بازرسان هسته‌ای در صورت توافق به ایران می‌روند آلمان: حتی پس از اعمال تحریم‌ها، در‌های مذاکره با ایران باز است واکنش حماس به کنفرانس راهکار دو دولتی در نیویورک رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد اردوغان در اجلاس سازمان ملل: منطقی برای توحش اسرائیل وجود ندارد گروسی رسماً نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد روبیو: برخی رهبران جهان برای چند دقیقه دیدن ترامپ التماس می‌کنند! رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل: دوره من عصر طلایی آمریکاست/ به ۷ جنگ پایان دادم هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری ۳ کشور اروپایی از شورای امنیت

صنعا: دور بعدی مذاکره با ریاض، بعد از عید فطر

رئیس شورای عالی سیاسی یمن هشدار داد که اگر ائتلاف سعودی وآمریکا به فکر آن باشند که درگیری‌های نظامی را از سر بگیرند و در روند صلح مانع‌تراشی کنند، باید بدانند که یمن دست برتر را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن امرز شنبه، سران این کشور را در جریان مذاکراتی قرار داد که هفته گذشته با هیأت سعودی و با میانجیگیری عمان صورت گرفت.

 

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گزارش داد، المشاط در این نشست که در صنعا برگزار شد، تأکید کرد که مذاکرات بر سر موارد زیادی، مثبت بوده است.

 

هفته گذشته یک هیأت رسمی از عربستان و عمان وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بوده است که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

 

المشاط با بیان اینکه قرار شده است بعد از عید سعید فطر، دور جدیدی از مذاکرات برگزار شود، افزود: اگر ائتلاف سعودی و به دنبال آن، آمریکا به فکر آن باشد که درگیریهای نظامی را از سر بگیرد و در روند صلح مانع‌تراشی کند، باید بداند که یمن دست برتر را دارد.

 

این مقام یمنی ضمن قدردانی از نقش کارآمد عمان برای برقراری صلح در یمن، بازگشت اسرای یمنی به این کشور را تبریک گفت و خواستار آزادی همه اسرا شد.

 

رسانه‌های یمنی روز گذشته (جمعه) از ورود اولین هواپیمای حامل ۱۲۵ اسیر یمنی آزاد شده از عدن به فرودگاه صنعاء خبر داده و گفتند که روند مبادله اسرا سه روز به طول خواهد انجامید.

 

شبکه المیادین نیز درباره جزئیات توافق تبادل اسرا بین ریاض و صنعاء گزارش داد که این توافق به مدت ۳ روز ادامه خواهد داشت و روز شنبه مرحله دوم آن خواهد بود که ۳۵۰ اسیر یمنی از ارتش و کمیته‌های مردمی آزاد خواهند شد.


در نشست مسئولان یمنی، بر اهمیت بازپسگیری کامل حق ملت فلسطین تأکید و تصریح شد که ائتلاف متجاوز، مسئول تجاوز و محاصره یمن است. سران یمن همچنین تأکید کردند که جانفشانی مردم یمن، برای تحقق پیروزی کافی.

 

در این نشست، با اشاره به اینکه این پیروزیها یا طریق صلح یا میدان نبرد است، تصریح شد: ملت یمن ثابت کرده است که قادر به جنگ و پیروزی است./ فارس

ارسال نظر