عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

شورای ریاستی یمن: آماده مذاکره با صنعا هستیم

وزیر خارجه شورای ریاستی یمن وابسته به ریاض می‌گوید که آماده مذاکره با دولت نجات ملی برای پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد عوض بن مبارک» وزیر خارجه شورای ریاستی یمن گفت که این شورا برای ورود به مذاکرات صلح با انصارالله جهت پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور آماده است.

 

وی گفت که با «گابریل وینالس» رئیس هیأت اتحادیه اروپا در یمن درباره وضعیت سیاسی این کشور و پیشنهاد طرح صلح در آن، تلفنی گفت‌وگو کرده است.

 

بنابر گزارش وبگاه «النشره»، بن مبارک بر آمادگی کشورش برای ورود به مذاکرات جدی جهت تحقق صلح پایدار بر اساس مرجعیت‌های سه‌گانه طرح ابتکاری شورای همکاری خلیج فارس، مصوبات کنفرانس گفت‌وگوی ملی و قطعنامه‌های سازمان ملل به خصوص قطعنامه ۲۲۱۶، تأکید کرد.

 

نیمه آوریل جاری، وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که تیم مذاکره‌کننده آن مجموعه دیدارهایی را در صنعاء انجام داده و مباحثی جدی، عمیق و شفاف در خصوص اوضاع انسانی، آزادی تمامی اسرا، دستیابی به یک راهکار سیاسی فراگیر صورت گرفته است.

 

این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود. در دور نخست مذاکرات صورت گرفته در صنعاء، طرفین برای نشان دادن حسن نیت خود با آزادی ۹۰۰ اسیر از دو طرف موافقت کردند.

 

ناظران می‌گویند که احتمالا مذاکرات میان هیأت سعودی به ریاست «محمد آل جابر» سفیر این کشور در یمن و مسئولان دولت نجات ملی در صنعاء از سر گرفته خواهد شد./ فارس

ارسال نظر