جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

هشدار آژانس بین المللی انرژی درباره کاهش تولید نفت اوپک

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) هشدار داد که کاهش غیرمنتظره تولید نفت از سوی ائتلاف اوپک پلاس می‌تواند کسری عرضه را در سال جاری میلادی تشدید کند و بهبود وضعیت اقتصاد جهان را در معرض تهدید قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) روز جمعه هشدار داد که کاهش غیرمنتظره تولید نفت از سوی ائتلاف اوپک پلاس می‌تواند کسری عرضه را در سال جاری میلادی تشدید کند و بهبود وضعیت اقتصاد جهان را در معرض تهدید قرار دهد.

 

پیش از این در ماه جاری میلادی، برخی از تولیدکنندگان پیشرو در این گروه متشکل از 23 کشور صادرکننده نفت، محدودیت اضافی داوطلبانه خود را به میزان 1.16 میلیون بشکه در روز از ماه می تا پایان سال 2023 اعلام کردند.

 

این کاهش علاوه بر کاهش 500 هزار بشکه در روز تولید روسیه و کاهش دو میلیون بشکه‌ در روز اهدافی است که از نوامبر گذشته صورت گرفته است.

 

در آخرین گزارش بازار نفت آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: ترازهای بازار نفت ما پیش از این (کاهش نیز) قرار بود در نیمه دوم سال 2023 با بروز کسری عرضه قابل توجهی مواجه شود.

 

این آژانس افزود: کاهش‌های اخیر خطر تشدید این فشارها را به دنبال دارد و قیمت‌های نفت و محصولات را بالاتر نیز می‌برد.

 

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که وزارت انرژی عربستان کاهش جدید را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه با هدف حمایت از ثبات بازار نفت توصیف کرد.

 

به گفته دولت روسیه، اقدام اوپک پلاس که تقریباً 50 درصد از عرضه جهانی نفت را در اختیار دارند، در دوره‌ای از نوسانات بالای قیمت به دلیل بحران بانکی در ایالات متحده و اروپا، عدم اطمینان عمومی درباره اقتصاد جهان و همچنین تصمیمات غیرقابل پیش بینی و کوته بینانه درباره سیاست انرژی از سوی برخی کشورها، بسیار ضروری بوده است.

 

قبل از اعلام این کاهش تولید، قیمت نفت به پایین‌ترین حد خود در 15 ماه گذشته رسید، اما تصمیم اوپک پلاس باعث شد که قیمت‌ها بالاتر بروند. روز جمعه، هر بشکه نفت برنت 86.30 دلار و نفت وست تگزاس اینترمیدیت 82.40 دلار معامله شد./تسنیم

 

ارسال نظر