پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

پرسپولیس تیم ستاره جنجالی را نقره داغ کرد + جزئیات

در پی عقد قرارداد باشگاه کانگژو با مهاجم پیشین سرخپوشان، باشگاه پرسپولیس از باشگاه چینی هم به فیفا شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، این باشگاه در پی عقد قرارداد باشگاه کانگژو با یورگن لوکادیا از باشگاه چینی به عنوان خوانده دوم پرونده، شکایت کرد.

امیرعلی حسینی در این ارتباط گفت:

پس از آن که باشگاه کانگژو درخواست ITC جهت به خدمت گرفتن لوکادیا را برای پرسپولیس ارسال کرد، ما ضمن رد این درخواست، نامه‌ای را هم ارسال کردیم. این نامه خطاب به باشگاه چینی بود و از طریق فدراسیون فوتبال ایران و چین به صورت رسمی ارسال شد. در این نامه اعلام کردیم لوکادیا بازیکن پرسپولیس، تحت قرارداد است. فسخ یک‌طرفه قرارداد از سوی وی نیز مورد پذیرش ما نیست و شکایت از او به فیفا ارسال شده است.

در این نامه اقدام کانگژو را در حکم استخدام و اغوای بازیکن تحت قرارداد با باشگاه دیگر دانستیم و متذکر شدیم این مساله می‌تواند برای آن‌ها تبعات حقوقی و انضباطی داشته باشد. نامه‌ای هم به فیفا زدیم که جدایی این بازیکن به دلایل غیر موجه بوده است و به خدمت گرفته شدن او از سوی باشگاه چینی می‌تواند اغوای بازیکن تلقی گردد.

مدیر امور بین‌الملل باشگاه خاطرنشان کرد:

با توجه به دستور پیگیری آقای درویش، سه‌شنبه نیز نسبت به طرح شکایت در فیفا نیز اقدام شد. این شکایت در پورتال حقوقی فیفا نیز به ثبت رسید. در جریان آن با ارسال مدارک جدید از جمله نامه‌های ارسالی، خواستیم با توجه به این که شکایت پرسپولیس از لوکادیا در دست بررسی است، باشگاه چینی هم به عنوان خوانده دوم به پرونده شکایت از سوی پرسپولیس اضافه شود.

ارسال نظر