نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

امیر قربانی: دستاوردهای جدید هوانیروز ارتش فردا به نمایش درمی‌آید

فرمانده هوانیروز ارتش در حاشیه برگزاری تمرین رژه بالگردی گفت: در رژه بالگردی فردا به مناسبت 29 فروردین (روز ارتش) دستاوردهای جدید ما همچون موشک شفق به نمایش درمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر, امیر خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش صبح امروز(دوشنبه ۲۸ فروردین‌ماه) در حاشیه برگزاری تمرین رژه بالگردی هوانیروز ارتش با اشاره به آمادگی این یگان و رژه بالگردی گفت: هوانیروز هر ساله همچون سایر نیروها در رژه روز ارتش حاضر شده و رژه بالگردی را به صورت فرمیشن انجام می‌دهد.

 

وی افزود: این پرواز یک پرواز زیبا اما سخت است که نیاز به دقت، مهارت و هماهنگی بسیار بالا نیاز دارد تا خلبانان بتوانند به خوبی آن را اجرا کنند. خلبانان حاضر در رژه بالگردی با مهارت بالای خود فردا با کمک خدا، قدرت و توان هوانیروز را به نمایش خواهند گذاشت.

 

امیر قربانی با اشاره به همتاسازی انجام شده در حوزه نیروی انسانی در هوانیروز ارتش گفت: در رژه بالگردی هوانیروز ارتش خلبانان با تجربه و ماهر با ساعت پروازی بالا استفاده شده و در کنار آن از خلبان‌های جوانانی که به تازگی به درجه خلبانی نائل شدند هم استفاده کردیم. البته این خلبان‌ها هم به عنوان کمک خلبان و خلبان در رژه بالگردی حضور خواهند داشت.

 

وی افزود: در سایر شهرها، پرش‌ چتربازان و گل‌باران توسط بالگردهای هوانیروز انجام خواهد شد و همچنین، شاهد پروازهای الزامات برای روز ارتش انجام می‌شود.

 

فرمانده هوانیروز ارتش درباره دستاوردهای جدید این یگان عنوان کرد: یکی از دستاوردهای جدید ما، موشک شفق است که با برد ۲۰ کیلومتری قدرت تخریب بالایی دارد و یکی از تجهیزات نصب‌شده بر روی بالگردهای کبرا است و در رژه بالگردی فردا به نمایش درخواهد آمد. دیگر دستاورد هوانیروز ارتش، دوربین‌های دید در شب است که بر روی بالگردهای ما نصب شده و بالگردهای حاضر در رژه فردا نیز به این دوربین‌ها مجهز هستند.

 

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های سایر بالگردهای حاضر در رژه بیان کرد: یک بالگرد جنگ الکترونیک مجهز به اخلالگر ارتباطی که به تازگی رونمایی شده بود نیز در رژه فردا حضور خواهد داشت.

 

امیر قربانی درباره قدرت رزم و آمادگی این یگان تصریح کرد: آمادگی هوانیروز را باید در رزمایش ها و رژه اقتدار بالگردی باید مشاهده کنید که بخش کوچکی از بالگردهای هوانیروز در آن شرکت می‌کنند.

 

وی افزود: ما در سال ۱۴۰۱، دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه تاکتیک و تکنیک، پرواز در شب و همچنین، پرواز در آب و هوای نامساعد داشتیم و با استفاده از آن‌ها توانستیم پروازهای خوبی انجام دهیم که نشان از آمادگی و توانمندی خلبانان ما برای پروازهای دشوار است.

 

فرمانده هوانیروز ارتش در پایان با بیان اینکه بالگردهای مجهز هوانیروز ارتش به تجهیزات و تسلیحات روز دنیا از مولفه‌های قدرت و بازدارندگی این یگان هستند، تاکید کرد: امروز هوانیروز ارتش با توجه به مولفه‌های مذکور قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا است و یکی از موثرترین یگان‌ها و بخش‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران است./ فارس

ارسال نظر