رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تاکید سازمان ملل بر کمک به مردم افغانستان

تاکید سازمان ملل بر کمک به مردم افغانستان کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان با تأکید بر ضرورت ادامه کمک‌ها به نیازمندان در افغانستان گفت مردم این کشور نباید فراموش شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهجویان در توئیتی با اشاره به بحران انسانی در افغانستان نوشت 28.3 میلیون نفر در این کشور به کمک‌های بشردوستانه و حفاظتی نیاز دارند.

 

توئیت می‌افزاید این نهاد سازمان ملل باوجود چالش‌ها به ادامه حضور در افغانستان و ارائه کمک به میلیون‌ها نیازمند در این کشور متعهد است.

 

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان همچنین تصریح می‌کند افغانستان نباید فراموش شود.

 

پیش از این هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) ضمن محکوم کردن ممنوعیت کار زنان افغان در نهادهای سازمان ملل، به طور ضمنی هشدار داده بود این تصمیم ممکن است موجب توقف فعالیت این سازمان در افغانستان شود.

 

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان در حالی بر ضرورت تداوم کمک‌ها به نیازمندان در افغانستان تأکید کرده که بر اساس آمارهای رسمی تاکنون تنها پنج درصد از بودجه درخواستی سازمان ملل برای افغانستان تأمین شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار