حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

انفجارهای مهیب در پایگاه آمریکا در شرق سوریه

منابع محلی در شرق سوریه از وقوع چندین انفجار مهیب در داخل پایگاه نظامی آمریکا واقع در ریف دیر الزور در شرق سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر. برخی منابع تأیید نشده از وقوع انفجار مهیب در یکی از پایگاه‌های نظامی غیر قانونی آمریکا در ریف دیر الزور واقع در شرق سوریه خبر دادند.

 

منابع رسانه‌ای محلی در سوریه شامگاه یکشنبه گزارش دادند که چند رشته انفجار پایگاه نظامی ارتش آمریکا در میدان گازی «کورینکو» در ریف واقع در استان دیر الزور را لرزند.

 

برخی منابع خبری گزارش دادند که نیروهای ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا یک پهپاد را در جریان این رشته انفجارهای شدید بر فراز ریف هدف قرار داده است.

 

از سوی دیگر، منابع محلی در همین ارتباط در خبری فوری گزارش دادند که تعدادی از پهپادهای آمریکایی بر فراز مناطق الحزام و الصناعة و روستای السکریة در شرق دیرالزور در مجاورت مرز عراق به شکل گسترده خبر می‌دهند.

 

حملات به پایگاه‌های غیر قانونی آمریکا در سوریه در ماه‌های اخیر شدت بیشتری یافته است. ابتدای ماه گذشته میلادی نیز فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد دو راکت به پایگاه نیروهای این کشور در شرق سوریه اصابت کرد که تلفاتی نداشت.

 

آمریکا در سوریه ۲۸ پایگاه علنی دارد که بیشتر این پایگاه‌ها در مناطق نفت‌خیز و گازی سوریه قرار دارد تا بتواند هر چه آسان‌تر منابع نفتی این کشور را غارت کند. کما اینکه به صورت هفتگی، خبرهایی درباره غارت نفت سوریه توسط آمریکا و انتقال آن به عراق منتشر می‌شود.

 

پنجم فروردین ماه گذشته نیز چندین راکت به پایگاه ارتش اشغالگر آمریکا در میدان گازی کونیکو اصابت کرد. این حمله با ۸ راکت انجام شد که برخی از آنها در داخل این پایگاه و اطراف آن فرود آمدند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار