رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انفجارهای مهیب در پایگاه آمریکا در شرق سوریه

انفجارهای مهیب در پایگاه آمریکا در شرق سوریه منابع محلی در شرق سوریه از وقوع چندین انفجار مهیب در داخل پایگاه نظامی آمریکا واقع در ریف دیر الزور در شرق سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر. برخی منابع تأیید نشده از وقوع انفجار مهیب در یکی از پایگاه‌های نظامی غیر قانونی آمریکا در ریف دیر الزور واقع در شرق سوریه خبر دادند.

 

منابع رسانه‌ای محلی در سوریه شامگاه یکشنبه گزارش دادند که چند رشته انفجار پایگاه نظامی ارتش آمریکا در میدان گازی «کورینکو» در ریف واقع در استان دیر الزور را لرزند.

 

برخی منابع خبری گزارش دادند که نیروهای ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا یک پهپاد را در جریان این رشته انفجارهای شدید بر فراز ریف هدف قرار داده است.

 

از سوی دیگر، منابع محلی در همین ارتباط در خبری فوری گزارش دادند که تعدادی از پهپادهای آمریکایی بر فراز مناطق الحزام و الصناعة و روستای السکریة در شرق دیرالزور در مجاورت مرز عراق به شکل گسترده خبر می‌دهند.

 

حملات به پایگاه‌های غیر قانونی آمریکا در سوریه در ماه‌های اخیر شدت بیشتری یافته است. ابتدای ماه گذشته میلادی نیز فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد دو راکت به پایگاه نیروهای این کشور در شرق سوریه اصابت کرد که تلفاتی نداشت.

 

آمریکا در سوریه ۲۸ پایگاه علنی دارد که بیشتر این پایگاه‌ها در مناطق نفت‌خیز و گازی سوریه قرار دارد تا بتواند هر چه آسان‌تر منابع نفتی این کشور را غارت کند. کما اینکه به صورت هفتگی، خبرهایی درباره غارت نفت سوریه توسط آمریکا و انتقال آن به عراق منتشر می‌شود.

 

پنجم فروردین ماه گذشته نیز چندین راکت به پایگاه ارتش اشغالگر آمریکا در میدان گازی کونیکو اصابت کرد. این حمله با ۸ راکت انجام شد که برخی از آنها در داخل این پایگاه و اطراف آن فرود آمدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار