ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

تنش بین کاخ سفید و مجلس نمایندگان آمریکا

تنش بین کاخ سفید و مجلس نمایندگان آمریکا کاخ سفید کوین مک‌کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را متهم به «گروگان گیری اقتصاد» کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر کاخ سفید امروز دوشنبه اعلام کرد که رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان، اقتصاد آمریکا را به گروگان گرفته است.

«اندرو بیتس» سخنگوی کاخ سفید گفت: مک‌کارتی با مشارکت در گروگان گیری خطرناک اقتصادی که مشاغل سختکوش آمریکایی و ذخایر بازنشستگی را تهدید می‌کند، در حال شکستن هنجارهای دو حزبی است.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز متعهد شد که قانونی را برای افزایش سقف بدهی کشور تصویب کند. وی این اقدام را مشروط به محدود کردن هزینه های فدرال به 1 درصد کرده است.

مک‌کارتی به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به دلیل امتناع از مشارکت در مذاکرات کاهش بودجه باهدف جلوگیری از بحران بدهی انتقاد کرد.

رهبر جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان که صدمین روز خود را به عنوان رئیس مجلس پشت سر می‌گذارد، در اظهاراتی در بورس اوراق بهادار نیویورک، گفت که بار بدهی کشور یک بمب ساعتی است و بایدن با نزدیک شدن به مهلت افزایش سقف بدهی، سردرگم است.

وی ادامه داد: تا زمانیکه رئیس جمهور به مخفی شدن ادامه دهد، جمهوریخواهان مجلس اقدام خواهند کرد.

در تنش‌ها و درگیری‌های بین حزبی بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان، لایحه افزایش سقف بدهی آمریکا هنوز تعیین تکلیف نشده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار