جزئیات صد و پنجاهمین حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟

افشاگری عجیب ایلان ماسک درباره توییتر

افشاگری عجیب ایلان ماسک درباره توییتر ایلان ماسک افشا کرد که دولت ایالات متحده آمریکا به پیام‌های خصوصی توئیتر دسترسی کامل دارد و او از این موضوع بی خبر بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، ایلان ماسک، مدیر عامل توئیتر در مصاحبه ای اظهار کرد که دولت ایالات متحده به پیام های مستقیم خصوصی کاربران دسترسی کامل دارد.

ماسک در بخشی از مصاحبه فاکس نیوز با تاکر کارلسون گفت که از فهمیدن توانایی دولت برای خواندن پیام‌های مستقیم کاربران در پلتفرم خود شوکه شده است.

ماسک که اخیراً یک شرکت هوش مصنوعی به نام X.AI را تأسیس کرده، در مصاحبه ای به کارلسون گفت: «میزان دسترسی مؤثر سازمان های دولتی به همه چیزهایی که در توئیتر می گذشت، من را متحیر کرد و از آن مطلع نبودم.»

 

وی در پاسخ به اینکه آیا دسترسی های دولت شامل پیام های خصوصی هم می شود پاسخ داد: «بله»

ماسک همچنین نگرانی خود را در مورد آخرین موج هوش مصنوعی ابراز کرد و به کارلسون گفت که معتقد است این فناوری پتانسیل تخریب تمدن را دارد.

رئیس توئیتر گفت هوش مصنوعی خطرناک‌تر از مثلاً طراحی نادرست هواپیما یا تولید اتومبیل بد است، به این معنا که پتانسیل نابودی تمدن را دارد.

این اظهارات در حالی بیان می شود که ماسک درگیر نزاع جدیدی با رادیو عمومی ملی (NPR) آمریکا است.

این رادیو هفته گذشته اعلام کرد که در واکنش به اضافه کردن برچسب رسانه وابسته به دولت به تعدادی از رسانه هایی که مقداری بودجه عمومی دریافت می کنند، حساب های توئیتر خود را غیرفعال می کند و دیگر در پلتفرم رسانه های اجتماعی پستی ارسال نمی کند.

توئیتر پس از دریافت مخالفت های گسترده از این تصمیم، برچسب وابسته به دولت را کنار گذاشت و آن را به « با بودجه دولت» تغییر داد.

در این راستا کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت که رادیو عمومی ملی یک سازمان خبری مستقل است و گفت: «اگر کسی بخواهد پوشش آنها را دنبال کند، واضح است که آنها سازمان خبری مستقلی هستند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار