درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سرلشکر موسوی: باید برای مقابله با هر تهدیدی آماده باشیم

فرمانده کل ارتش گفت: برنامه‌هایی که در ارتش با کمک دانشمندان جوان تهیه شده و به تصویب رسیده، به صورت برنامه‌های پنج ساله آماده شده و طرح‌های درازمدت ۲۰ ساله نیروهای مسلح نیز آماده است و حرکت نیروهای مسلح بر اساس آن انجام می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح امروز (سه‌شنبه ۲۹ فروردین‌ماه) در حاشیه برگزاری مراسم رژه روز ارتش که در حرم امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: اگر فیلم رژه‌های سال های گذشته را مشاهده کنید و مقایسه‌ای با آنچه امروز در رژه حاضر بود، انجام دهید شاهد پدیده جدید خواهید بود.

 

وی افزود: نیروی زمینی قهرمان ما پوست‌اندازی کرده و شما یک نیروی زمینی جدید را در این رژه و هم در عرصه‌های مختلفی که مشغول انجام ماموریت است مشاهده می‌کنید که با فناوری‌های جدید مورد نیاز جنگ‌های امروز و با پیش‌بینی‌هایی که برای جنگ‌های احتمالی آینده شده تسلیحات و تجهیزات مناسب آماده شده است.

 

فرمانده کل ارتش با اشاره به تغییرات ایجاد شده در سایر بخش‌های نیروهای مسلح تصریح کرد: بسیاری از مسائل مانند راهبردها، راهکنش‌ها، آموزش‌ها و مناسبات فی‌مابین جزو تغییرات اساسی در نیروهای مسلح ما بوجود آمده است.

 

وی ادامه داد: اگر ما در گذشته یک نیروی مسلحی بودیم که با تمام توان می‌خواستیم از حدود و ثغور خود دفاع کنیم، امروز این اطمینان کامل را داریم که می‌توانیم در مقابل هر قدرتی که نگاه چپ به این خاک کند و هر قدرتی که تصور بهم خوردن توازن قدرت را داشته باشد و خیال تجاوز در مغز او ایجاد شود، می‌توانیم کاملا با او مقابله کنیم.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه در عرصه‌های زمینی، دریایی، موشکی، پهپادی، هوایی و پدافندی شاهد رشد و ارتقاء نیروهای ارتش به نحوی هستید که قابل مقایسه با دورتن دفاع مقدس و چند سال قبل نیست، خاطرنشان کرد: طبیعتا تهدیدات هم متغیر خواهند بود و در آینده با وضعیتی که در جهان ایجاد می‌شود ممکن است تهدیدات ما شدیدتر هم باشد و ما باید خودمان را برای مقابله با هرگونه تهدیدی آماده کنیم.

 

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: برنام‌ هایی که در ارتش با کمک دانشمندان جوان تهیه شده و به تصویب رسیده به صورت برنامه‌های پنج ساله آماده شده و طرح‌های دراز مدت ۲۰ ساله نیروهای مسلح نیز آماده است و حرکت نیروهای مسلح بر اساس آن انجام می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار