سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

آیت الله رئیسی: طرح‌های وزارت راه برای حمایت از مستأجران و مهار تورم بازار مسکن با سرعت اجرا شود

رئیس جمهور با اشاره به نزدیکی فصل جابجایی‌ها، بر تسریع در اجرای طرح‌های وزارت راه و شهرسازی برای حمایت از مستأجران تأکید کرد و مهار تورم در بازار مسکن را از اولویت‌ها برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز چهارشنبه (30 فروردین) هیئت دولت، با اشاره به نزدیکی فصل جابجایی‌ها، بر تسریع در اجرای طرح‌های وزارت راه و شهرسازی برای حمایت از مستأجران تأکید کرد و مهار تورم در بازار مسکن را از اولویت‌ها برشمرد.

 

رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در خصوص تولیدکنندگان زعفران و برنج‌کاران بار دیگر بر لزوم حمایت از کشاورزان تأکید کرد و به وزارت جهادکشاورزی مأموریت داد با بررسی فوری موضوع، تدابیر لازم را برای بازاریابی و تسهیل فروش محصولات تولیدکنندگان زعفران و برنج اتخاذ نماید.

 

مکلف کردن مدیران دستگاه‌های اجرایی و دولتی به تحول در سازمان متبوع خود، به منظور تامین هر چه بیشتر منافع مردم و پیشرفت کشور و همچنین ارائه برنامه کاری مجموعه‌های دولتی برای تحقق فرامین رهبری به ویژه تحقق شعار سال از تاکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت بود.

 

رئیسی همچنین با اشاره به گزارش وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص عملکرد ستاد سفرهای نوروزی اظهار داشت: نوروز امسال جلوه حضور بانشاط مردم بود که با همت و تلاش همه دستگاه‌های مسئول شاهد یک نشاط اجتماعی در بهار طبیعت بودیم و ستاد سفرهای نوروزی به عنوان یک مجموعه هماهنگ در دولت، می‌تواند کار بزرگی در ارائه خدمات‌ گسترده به مردم انجام دهد.

 

رئیس جمهور در ابتدای جلسه امروز با تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، این عید بزرگ را عید بازگشت به فطرت دانست و تأکید کرد: ماه رمضان و عید سعید فطر فرصتی برای خودسازی و مقدمه جامعه‌سازی است که باید از این فرصت معنوی کمال بهره را برد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار