فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

تصمیم خبرساز یحیی برای بازی با استقلال/ خط خوردن ۲ بازیکن از لیست دربی

ترافیک اصلی پرسپولیس در خط حمله است که چهار مهاجم نوک حضور دارند و شاید یکی از خط خورده‌ها در این پست باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، تیم پرسپولیس در حالی خود را آماده بازی شهرآورد می‌کند که یحیی گل‌محمدی نفراتش را برای این بازی در اختیار دارد و در فاصله چهار روز تا شهرآورد، تمرین سرخپوشان با حداکثر بازیکنان شاخص برگزار می‌شود.

نکته مهم این است که پرسپولیس در بازی دربی ۱۰ بازیکن سه کارته خواهد داشت و همچنین سروش رفیعی به عنوان مهره شش کارته در آستانه محرومیت است تا همچنان آژیر خطر برای اخطار و محرومیت در اردوی قرمزها روشن باشد.

با این حال حضور تمامی نفرات و بازگشت سیامک نعمتی و محمد عمری از مصدومیت، کار را برای انتخاب ۲۰ بازیکن دربی دشوار خواهد کرد و یحیی با چالشی ویژه برای بازی با استقلال خواهد داشت.

البته باید از بین این نفرات یحیی گل‌محمدی ۱۸ بازیکن بزرگسال به همراه ۲ مهره امید را انتخاب کند. محمد عمری و وحدت حنانوف تنها بازیکنان امید پرسپولیس هستند که در ترکیب بازی می‌کنند و احتمالا سهمیه امید لیست پرسپولیس را تشکیل خواهند داد.

البته علاوه بر دو بازیکن بزرگسال، همه نفرات امید پرسپولیس که این فصل کم و بیش در تمرین، لیست و زمین حضور داشته‌اند هم کنار خواهند رفت و امکان بازی در شهرآورد را نخواهند داشت.

اما از بین سایر نفرات یحیی کار بسیار دشواری برای خط زدن دو بازیکن خواهد داشت. ترافیک اصلی پرسپولیس در خط حمله است که چهار مهاجم نوک حضور دارند و شاید یکی از خط خورده‌ها در این پست باشند.

همچنین باتوجه به حضور ۵ بازیکن با توانایی حضور در پست دفاع مرکزی، امکان دارد یحیی یکی از مدافعان مرکزی خود را کنار بگذارد تا جا در لیستش باز شود.

به هر حال باید دید تا روز شنبه چه اتفاقی رخ خواهد داد و یحیی کدام بازیکن را از لیست خود خط خواهد زد./ همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار