غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

آزمایش موشک بالستیک قاره پیما توسط ارتش آمریکا

ارتش آمریکا روز چهارشنبه خبر داد که یک موشک بالستیک قاره پیما از نوع «مینوت‌‌من 3» را آزمایش کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 20
کد خبر: ۱۸۰۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش‌ها، تیم مشترکی از فرماندهی نیروی هوایی و نیروی دریایی آمریکا، آزمایش موشک بالستیک بین قاره‌ای را انجام دادند. این آزمایش امروز چهارشنبه واز پایگاه نیروی فضایی «وندنبرگ» در ایالت کالیفرنیا انجام شده است.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که این آزمایش به عنوان بخشی از فعالیت‌های دوره‌ای و معمول آمریکا است و هدف از این آزمایش نشان دادن این موضوع است که بازدارندگی آمریکا ایمن، امن، قابل اعتماد و موثر بوده و آماده بازدارندگی در برابر تهدیدات قرن 21 و اطمینان به متحدان است.

مقامات آمریکایی اضافه کردند که این آزمایش پیشتر بیش از 300 بار اتفاق افتاده و این آزمایش در نتیجه تحولات کنونی جهان نیست.

«توماس بوسیر» از فرماندهان نیروی هوایی آمریکا در این زمینه گفت: «بازدارندگی راهبردی، مهمترین ماموریتی است که ما در نیروی هوایی داشته و سنگ بنای نیروی دفاعی آمریکاست».

وی در ادامه گفت: «ما همواره آماده دفاع از آمریکا با نیروی هسته‌ای آماده نبرد در هر زمان و در هر مکان هستیم».

توسعه موشک‌های مینوت‌من از سال 1970 میلادی آغاز شده است. این موشک سه مرحله‌ای بوده و از سوخت جامد استفاده می‌کند. این موشک می‌تواند اهدافی تا فاصله 13 هزار کیلومتر (هشت هزار مایل) را هدف قرار دهد. این موشک بین قاره‌ای می‌تواند کلاهک هسته‌ای نیز حمل کند./فارس

ارسال نظر