سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

رهبر انقلاب: کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود

رهبر معظم انقلاب خطاب به اعضای گروه های جهادی خاطرنشان کردند: باید کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 02
کد خبر: ۱۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در رشته توییتی با اعلام اینکه ۴۲ نفر از اعضای گروه‌های جهادی شامگاه پنجشنبه 10 مرداد در دیدار با رهبر انقلاب گزارش اقدامات خود در مناطق محروم را ارائه کردند، خاطرنشان کرده است که مقام معظم رهبری ضمن تقدیر از این جوانان مومن انقلابی فرمودند: «هرچه ممکن است تلاش کنید و پیش بروید. هرچه ممکن است فکر کنید و این فکر را به مرحله عمل دربیاورید».

 

وی افزوده است: در تایید این حرکت‌های انقلابی، رهبرانقلاب فرمودند: "بگذارید ما مجموعه عظیمی از نسل انقلاب اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که از لحاظ سطح فهم، مسائل مدیریتی، خدمت رسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، به جایی رسیده باشد که ذهن‌های معمولی بشر به آنجا نرسیده وباید از او الگو بگیرند."

 

عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای ادامه داده است: ایشان در ضرورت گفتمان‌سازی این گونه فعالیت‌ها فرمودند: "گفتمان حرکت جهادی، شماها را به وجود آورده. ما بایستی کاری کنیم که این گفتمان به یک گفتمان عمومی تبدیل شود ...‏ عده ای هستند که محرومیت زندگی و جسمانی ندارند اما از خدمتگذاری [به محرومان] محرومند. به آنها هم خدمت کنید."

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار