اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

رهبر انقلاب: کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود

رهبر معظم انقلاب خطاب به اعضای گروه های جهادی خاطرنشان کردند: باید کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 02
کد خبر: ۱۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در رشته توییتی با اعلام اینکه ۴۲ نفر از اعضای گروه‌های جهادی شامگاه پنجشنبه 10 مرداد در دیدار با رهبر انقلاب گزارش اقدامات خود در مناطق محروم را ارائه کردند، خاطرنشان کرده است که مقام معظم رهبری ضمن تقدیر از این جوانان مومن انقلابی فرمودند: «هرچه ممکن است تلاش کنید و پیش بروید. هرچه ممکن است فکر کنید و این فکر را به مرحله عمل دربیاورید».

 

وی افزوده است: در تایید این حرکت‌های انقلابی، رهبرانقلاب فرمودند: "بگذارید ما مجموعه عظیمی از نسل انقلاب اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که از لحاظ سطح فهم، مسائل مدیریتی، خدمت رسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، به جایی رسیده باشد که ذهن‌های معمولی بشر به آنجا نرسیده وباید از او الگو بگیرند."

 

عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای ادامه داده است: ایشان در ضرورت گفتمان‌سازی این گونه فعالیت‌ها فرمودند: "گفتمان حرکت جهادی، شماها را به وجود آورده. ما بایستی کاری کنیم که این گفتمان به یک گفتمان عمومی تبدیل شود ...‏ عده ای هستند که محرومیت زندگی و جسمانی ندارند اما از خدمتگذاری [به محرومان] محرومند. به آنها هم خدمت کنید."

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار