نسخه جدید شهرداری تهران برای خانه دارشدن تهرانی ها-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

نسخه جدید شهرداری تهران برای خانه دارشدن تهرانی ها

قیمت مسکن سر به فلک کشید. دیگر خانه دار شدن به یک رویا تبدیل شده اما قرار است شهرداری تهران طرحی را اجرا کند تا شهروندان خانه دار شوند. با این کار دیگر دست سوداگران کوتاه می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 23
کد خبر: ۱۸۰۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛ضرورت نیل به شکوفایی اقتصادی از طریق تولید می تواند به عنوان راهکاری پایدار برای توسعه و ایجاد ثبات و آرامش در ارکان اجتماع و زندگی آحاد مردم باشد.

شهرداری تهران برنامه‌ها و اقدامات خود را در حوزه‌های مختلف و در انطباق با رویکرد خود برای سال جاری تدوین و با جدیت اجرای آن را دنبال می کند.

بر همین اساس و با توجه به اهمیت احداث مسکن و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مغفول شهر برای ارزش افزایی، تولید ثروت و توسعه و شکوفایی آن، همچنین به‌کار گیری شیوه‌هایی در پیشبرد امور، به گونه‌ای که، آسایش و رضایتمندی مردم، به ویژه گروه‌‌های کم درآمد را به همراه داشته باشد، اقداماتی را در حوزه تأمین مسکن و بازآفرینی شهری مدنظر قرار داده است.

 

از فروش متری مسکن تا نوسازی بافت فرسوده/مع‌آوری نقدینگی و هدایت آن به جریان تأمین مسکن/مهار تورم و رونق بخشی به فرآیند تولید

راه‌اندازی طرح فروش متری مسکن؛ با توجه به افزایش قیمت مسکن و خارج شدن امکان تأمین آن از حیطه استطاعت عموم خانوارها و غلبه تمایلات سوداگرانه که به تشدید شرایط نامناسب در این حوزه منجر می‌شود، شهرداری تهران با راه‌اندازی طرح فروش متری مسکن، سعی دارد با جمع‌آوری نقدینگی و هدایت آن به جریان تأمین مسکن، ضمن مهار تورم و رونق بخشی به فرآیند تولید، راهکار قابل قبولی را برای خانه‌دار شدن تدریجی شهروندان، به ویژه گروه‌های کم درآمد ارائه کند.

این شیوه از تأمین مالی، شرایطی فراهم می‌آورد که تمام ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل تقاضاهای مصرفی به صورت فراگیر و با هر سطح از برخورداری، صرف تأمین مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشور و از سویی رشد تولید در صنایع متعدد وابسته به حوزه ساخت و ساز که سهم عمده‌ای در اقتصاد ملی دارند، بشود.

مهدی هدایت رئیس سازمان نوسازی شهر تهران به خبرنگار فارس می گوید که تمامی اقدامات لازم برای فروش متری مسکن صورت گرفته است.

در سال ۱۴۰۱، حدود ۲۵ درصد از واحدهای مسکونی جدید تهران در بافت‌ فرسوده ایجاد شده‌اند

تسریع نوسازی بافت‌های فرسوده؛ با وجود سطح ۷ درصدی بافت‌های فرسوده از شهر تهران، در سال ۱۴۰۱، حدود ۲۵ درصد از واحدهای مسکونی جدید تهران در این بافت‌ها ایجاد شده‌اند. واقعیتی که ضمن تأکید بر ظرفیت‌های قابل ملاحظه تولید مسکن در این بافت‌ها، حکایتگر همسویی جریان نوسازی بافت فرسوده با تقاضاهای مصرفی مسکن، به دلیل استطاعت‌پذیر بودن مسکن تولیدی در این بافت‌ها است.

باید نوسازی بافت فرسوده به بهترین شکل انجام شود/ در زمینه مسکن تسهیل گر هستیم

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم به فارس می گوید شهرداری برنامه های در زمینه مسکن دارد اما قرار نیست ما خانه بسازیم بله تسهیل گر در این زمینه هستیم. و باید نوسازی بافت فرسوده به بهترین شکل انجام شود.

تبدیل یکی از بزرگترین تهدیدهای زیستی و امنیتی شهر به فرصت شکوفایی/جذب نقدینگی در کلیه سطوح، اهداف متصور بر مهار تورم و رشد تولید

از این رو اهتمام جدی بر نوسازی بافت فرسوده و تسریع آن، کاملاً در راستای شعار سال بوده و ترویج احداث مسکن در این بافت‌ها، با تبدیل یکی از بزرگترین تهدیدهای زیستی و امنیتی شهر به فرصت شکوفایی و توسعه محلات کم برخوردار، به جریانی از تولید مسکن رونق می‌بخشد که به دلیل استطاعت‌پذیرتر بودن و پاسخگویی به تقاضاهای مصرفی شهروندان، می‌تواند با جذب نقدینگی در کلیه سطوح، اهداف متصور بر مهار تورم و رشد تولید را توأمان تحقق ببخشد.

تکمیل بازآفرینی کارخانه سیمان ری در سال جاری، به عنوان کارخانه نوآوری/ تبدیل بوستان ولایت به هاب علم و فناوری /ارزش‌افزایی از طریق رونق سکونت و فعالیت‌های دانش بنیان

ترویج فعالیت‌‌های دانش بنیان؛ بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشمندان جوان و حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های دانش‌بنیان همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و در مقاطع مختلف بر اهمیت نقش این حوزه در رونق اقتصاد تأکید فرموده‌اند. در همین راستا شهرداری در نظر دارد با تکمیل بازآفرینی کارخانه سیمان ری در سال جاری، به عنوان کارخانه نوآوری و تبدیل بوستان ولایت به هاب علم و فناوری و محل استقرار فعالیت‌های دانش‌بنیان، در کنار مانع زدایی و ایجاد گشایش در همه مشاغل شهری، زمینه‌های قابل اعتنایی را برای رونق بخشی به تولید با تمرکز بر فعالیت‌ها و کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) فراهم نماید. مکانیابی استقرار فعالیت‌های دانش بنیان در پهنه جنوبی شهر همسو با سیاست‌های بازآفرینی شهری و کاهش فاصله شمال و جنوب شهر بوده و شهرداری تلاش دارد با ارزش‌افزایی از طریق رونق سکونت و فعالیت‌های دانش بنیان،ضمن اصلاح تدریجی تصویر ذهنی شهروندان از پهنه جنوب، شرایط بهتری را برای سرمایه‌گذاری در این بخش از شهر و در نتیجه توسعه متوازن و عالانه تهران فراهم سازد.

 

ایجاد محلات الگو با رویکرد شکل‌دهی به قلمروهای فضایی با هویت مشخص

اجرای پروژه‌های بازآفرینی در مساحتی بالغ بر ۲۸۰۰ هکتار؛ شهر تهران با وجود فشردگی، عرصه‌های گسترده بلااستفاه و ناکارآمدی برای بهره‌برداری دارد. سال گذشته شهرداری با هدف استفاده از ظرفیت‌های این اراضی و بازتوسعه حدود ۲۸۰۰ هکتار از این محدوده‌ها، طرح‌های مورد نیاز را تهیه و مصوبات لازم را اخذ نموده است. در سال جاری شهرداری با اهتمام جدی وارد اقدامات اجرایی در این عرصه‌ها شده و احیا و بازآفرینی آن‌ها را با اولویت تأمین مسکن در قالب محلات الگو پیش خواهد برد.

به‌کار گیری فناوری‌های نوین و معماری سبز و پایدار/ استفاده از مفاهم و مصادیق به روز معماری و شهرسازی ایرانی-اسلامی/تأمین خدمات مورد نیاز و کاهش ترافیک و آلودگی هوا،

ایجاد محلات الگو با رویکرد شکل‌دهی به قلمروهای فضایی با هویت مشخص و تأمین خدمات مورد نیاز و کاهش ترافیک و آلودگی هوا، ایجاد فضاهای جمعی برای تعامل اجتماعی در مقیاس‌های مختلف از حیاط اختصاصی برای هر واحد مسکونی تا فضاهای عمومی برای واحدهای همسایگی و کل محله دنبال می‌شود و علاوه بر موارد مذکور در آن توجه به موضوع محرمیت و عدم اشراف، برخورداری واحدهای مسکونی از نور مطلوب و طبیعی، به‌کار گیری فناوری‌های نوین و معماری سبز و پایدار، استفاده از مفاهم و مصادیق به روز معماری و شهرسازی ایرانی-اسلامی، عنایت به ویژگی‌های محیطی و واقعیت‌های اجرایی و رعایت تنوع مساحت واحدها برای افزایش استطاعت پذیری و برقراری انسجام اجتماعی میان ساکنان حائز اهمیت است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار