هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

پلیس راه البرز:مسافران زمان سفر خود را به آخرین ساعات موکول نکنند

پلیس راه البرز:مسافران زمان سفر خود را به آخرین ساعات موکول نکنند رییس پلیس راه البرز گفت: با توجه به پایان تعطیلات چند روزه و بار برگشت سفر ، انتظار می رود مسافران زمان برگشت سفر خود را مدیریت کرده به آخرین ساعات روز موکول نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 23
کد خبر: ۱۸۰۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ « پیمان کرمی » اظهار کرد: موکول کردن زمان سفر به ساعات پایانی روز با ترافیک سنگین در جاده های استان البرز و ایجاد مشکلات فراوان برای مسافران همراه خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توجه به ناپایداری جوی ، احتمال سقوط سنگ در مسیرهای کوهستانی به ویژه جاده کرج - چالوس دور از انتظار نیست.

رییس پلیس راه البرز گفت: رانندگان از هرگونه عجله و شتاب موقع رانندگی پرهیز کنند که سبب حوادث احتمالی بویژه در جاده کرج -چالوس نشود .

وی گفت: اطمینان از سلامت فنی خودرو ها، همراه داشتن سوخت کافی از مهمترین توصیه ها برای پیشگیری از مشکلات سفر است و رانندگان قبل سفر اطمینان حاصل کنند تا سبب حوادث احتمالی نشود.
وی از مسافران خواست زمان سفر خود را مدیریت کرده و بازگشت سفر خود را به عصر امروز موکول نکنند.

کرمی گفت: اکنون تردد وسیله نقلیه از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران از صبح امروز ممنوع شده و تردد از مازندران به سمت کرج و تهران یک طرفه شده است .

وی یادآورشد : عدم برنامه ریزی زمان مناسب سفر، عجله و شتاب و همچنین نداشتن تمرکز و بی توجهی رانندگان از دیگر عوامل خطر ساز و حادثه ساز محسوب می شود.

جاده کرج - چالوس به مسافت ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در حوزه جغرافیایی استان البرزو مابقی در حوزه جغرافیایی استان مازندران قرار دارد.
استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۵ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان می باشد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار