هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

وزرای دفاع ایران، ترکیه، روسیه و سوریه در مسکو گردهم می‌آیند

وزرای دفاع ایران، ترکیه، روسیه و سوریه در مسکو گردهم می‌آیند وزیر دفاع ترکیه از برگزاری نشست ۴ جانبه وزرای دفاع و روسای سرویس‌های اطلاعاتی ایران، روسیه، ترکیه و روسیه در روز سه شنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 24
کد خبر: ۱۸۰۸۸۳

به گزارش راهب رد معاصر؛ خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که وزرای دفاع ترکیه، روسیه، ایران و سوریه و همچنین روسای سرویس های اطلاعاتی آنها فردا سه شنبه در مسکو گردهم می آیند.

 

وی در این خصوص گفت: هدف ما این است که مسائل را با گفتگو حل کنیم تا صلح و ثبات در منطقه حاکم شود. انتظار برخی تحولات مثبت را داریم.

 

وزیر دفاع ترکیه همچنین اظهار داشت: ما خواهران و برادران سوری داریم که با هم هستیم، چه در ترکیه و چه در سوریه. هیچ موقعیت یا تصمیمی که آنها را به دردسر می اندازد، نمی گیریم. بگذارید خیالشان راحت باشد. این رویکرد ما را همه باید بدانند و بر اساس آن رفتار کنند. ما در این خصوص سیاست روشنی داریم.

 

 طی چند سال گذشته با تغییر شرایط منطقه ای برای ترکیه، آنکارا تصمیم به بازتنظیم روابط خود با کشورهای همسایه و منطقه گرفته است که از جمله آنها عربستان، امارات، مصر، سوریه و رژیم صهیونیستی است اما درباره برخی از این کشورها با مشکلاتی در عادی سازی روبرو شده است.

 

دولت سوریه پیش شرط عادی سازی روابط با ترکیه را عقب نشینی نیروهای نظامی ترکیه از سوریه و عدم حمایت از تروریستهای سوری خوانده اما ترکیه زیر بار نمی رود.

 

با برگزاری چند دور مذاکرات سه جانبه بین ترکیه، سوریه و روسیه در سطح وزرای دفاع و روسای سرویس های اطلاعاتی، ایران نیز برای ورود به این پلتفرم اعلام آمادگی کرد که با موافقت طرفین روبرو شد و اولین نشست آنها در سطح معاونان وزیر خارجه 14 فروردین ماه برگزار شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار