شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند

تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه نزدیکان خانواده بشار اسد

وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست خود در بروکسل تحریم‌های جدید علیه برخی تجار و افراد نزدیک به خانواده رئیس جمهور سوریه اعمال کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه اروپا دوشنبه شب تحریم‌هایی جدید علیه چند تبعه سوری از جمله افراد خانواده «بشار اسد» رئیس جمهوری این کشور با ادعای تجارت مواد مخدر اعمال کرد.

 

بر اساس گزارش فاکس نیوز، اتحادیه اروپا این افراد را به اتهام ساخت و قاچاق مواد مخدر آمفتامین (کپتاگون) که به ادعای آنها به تقویت حکومت اسد کمک می‌کند تحت تحریم قرار داده است.

 

این تحریم‌ها در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تصویب شده که بر اساس آن دارایی‌های ۲۵ فرد و هشت نهاد سوری توقیف و همچنین ممنوعیت‌های مسافرتی به اتحادیه اروپا علیه این افراد اعمال شده است.

 

در بیانیه اتحادیه اروپا در این ارتباط، ادعا شده است، تجارت مواد مخدر به یک مدل تجاری برای رهبری سوریه تبدیل شده که باعث غنی شدن حلقه درونی حکومت بشار اسد و باعث تقویت توانایی‌های حکومت برای ادامه سیاست‌های سرکوبگرانه علیه غیرنظامیان می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا اعضای مختلفی از خاندان اسد از جمله عموزاده‌های بشار اسد، رهبران گروه‌های شبه نظامی و تجار نزدیک به خانواده اسد را در لیست تحریم قرار داده است. برخی از افراد تحریم شده از فرماندهان ارتش و چهره های اطلاعاتی دولت سوریه هستند.

 

بر اساس گزارش دویچه پرس، وزرای خارجه اتحادیه اروپا تصمیم گرفتند که دو پسر عموی اسد به نام‌های «وسیم بدیع الاسد» و «سامر کمال الاسد» را به دلیل نقششان در تجارت آنچه آنان آن را کاپتاگون خوانده‌اند، در لیست تحریم قرار دهند. «مضار رفعت الاسد» یک پسر عموی دیگر بشار اسد بدون ارائه دلایل مشخص‌تر در لیست تحریم قرار گرفته است.

 

ماه گذشته نیز وزارت خزانه داری آمریکا تحریمهایی علیه دو پسرعموی بشار اسد؛ سامر کمال و وسیم بدیع اعمال کرده بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار