جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

حمله مسلحانه برای نفوذ به پایگاه نظامی آمریکا در سوریه

حمله مسلحانه برای نفوذ به پایگاه نظامی آمریکا در سوریه منابع رسانه‌ای از حمله مسلحانه امروز برای نفوذ به بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه در نزدیکی میدان نفتی العمر، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه از حمله مسلحانه امروز (سه‌شنبه، ۲۵ آوریل) افراد ناشناس به یکی از ایست‌های بازرسی نظامی مسئول حفاظت از جاده اصلی منتهی به پایگاه آمریکا در بزرگترین میدان نفتی شرق سوریه خبر دادند.

 

به اعلام خبرنگار اسپوتنیک در دیرالزور، در این حمله مسلحانه که صبح امروز با سلاح‌های مختلف صورت گرفت ، ایست بازرسی افراد مسلح وابسته به نیروهای آمریکایی هدف قرار گرفت که وظیفه حفاظت از جاده اصلی منتهی به میدان نفتی العمر در حومه شمال شرقی این استان را بر عهده داشت.

 

منابع آگاه همچنین اعلام کردند که این حمله به زخمی شدن دو نفر از افراد مسلح حاضر در این ایست بازرسی منجر شد که هر دو به یکی از بیمارستانهای شهرک الشحیل منتقل شدند.

 

بر اساس این گزارش، به محض این حمله، جنگنده‌های آمریکایی بر فراز آسمان این شهرک به پرواز در آمدند و نیروهای قسد ضمن اعلام آماده‌باش نیروهایشان، شهرک الشحیل را محاصره کردند تا عاملان این حمله را شناسایی و دستگیر کنند.

 

این در حالی است که شب گذشته، ارتش آمریکا در پایگاه میدان نفتی «العمر» که بزرگترین پایگاه نظامی نیروهای آمریکایی در منطقه محسوب می‌شود، با مهمات جنگی تمریناتی را با هدف تقویت توانایی برای مقابله با حملات انجام داد و تا ساعت پایانی شب، صدای انفجار از داخل این پایگاه به گوش می‌رسید.

 

شهرک الشحیل، گذرگاه اصلی برای ورود و خروج میدان نفتی العمر به عنوان یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی سوریه، به شمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار