جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

سه ایرانی بازداشت شده در قطر آزاد شدند

سه ایرانی بازداشت شده در قطر آزاد شدند سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه اعلام کرد که سه ایرانی بازداشت شده در قطر آزاد و به کشور بازگشتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه از آزادی سه تبعه ایرانی بازداشت شده در قطر و بازگشت آنها به کشور خبر داد.

 

سفارت جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) پنجم اردیبهشت ماه در صفحه توئیتر خود در این خصوص اعلام کرد: «طی روزهای اخیر سه نفر از اتباع کشورمان که با هیاکارت وارد کشور ‎قطر شده و به دلیل اشتغال بدون مجوز بازداشت شدند، با پیگیری‌های این سفارت، آزاد و به کشور بازگردانده شدند.»

 

این سفارتخانه همچنین خطاب به هموطنان ایرانی از آنها خواسته که به این موضوع توجه داشته باشند که اشتغال در قطر بدون مجوز شغلی و ویزای کار ممنوع بوده و عواقب قانونی دارد.

 

لازم به ذکر است هایا کارت (Hayya Card) کارت شناسایی دیجیتالی است که در دوران برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در شهریور ما سال گذشته نیز ۱۹ زندانی ایرانی از قطر به زندان‌های داخل کشور منتقل شدند تا بقیه دوران محکومیت خود را در داخل کشور سپری کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار