اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

درخواست بولتون برای استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در کره جنوبی

درخواست بولتون برای استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در کره جنوبی مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا خواستار استقرار دوباره تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در کره جنوبی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر مقامات امنیتی کره جنوبی می‌گویند کره شمالی در حال آماده‌سازی برای انجام نخستین آزمایش هسته‌ای خود از سال ۲۰۱۷ میلادی تاکنون است. این در حالی است که پیونگ یانگ به طور همزمان در حال آزمایش گسترده موشک‌های میان برد و قاره‌پیما به منظور مقابله با اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن و سئول است. همین موضوع باعث شده است آمریکا به فکر اتخاذ رویکردی به منظور ایجاد بازدارندگی در مقابل کره شمالی باشد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا و از سیاستمداران مشهور محافظه‌کار اعلام کرد آمریکا باید اقدام به استقرار مجدد تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در کره جنوبی کند. این اقدام باعث ارسال پیامی روشن به کره شمالی در برابر تهدیدات هسته‌ای این کشور شده و نیز باعث فروکش کردن درخواست‌ها در کره جنوبی به منظور ساخت تسلیحات هسته‌ای از سوی سئول می‌شود.

بولتون استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در کره جنوبی را اقدامی مناسب به منظور ایجاد بازدارندگی در برابر کره شمالی می‌داند که در حال تهدید همسایه شمالی خود است. همچنین با افزایش درخواست‌ها به منظور ساخت تسلیحات هسته‌ای در کره جنوبی، اقدام آمریکا می‌تواند با تضمین گسترش چتر هسته‌ای واشنگتن بر روی سئول، مانع از اشاعه هسته‌ای در شبه‌جزیره کره شود.

وی افزود: «استقرار دوباره تسلیحات هسته‌ای در کره جنوبی نه‌تنها باعث می‌شود سئول به دنبال سلاح هسته‌ای نرود، بلکه زمان کافی در اختیار ما قرار می‌دهد تا بسنجیم که واقعا به دنبال چه هستیم.»

سخنان بولتون در حالی مطرح می‌شود که «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی هم‌اینک به منظور دیدار با مقامات آمریکایی و سخنرانی در کنگره در ایالات متحده حضور دارد.

رئیس‌جمهور کره جنوبی در کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود در صورت پیروزی از ایالات متحده بخواهد بار دیگر تسلیحات هسته‌ای را در خاک این کشور مستقر کند. با این حال وی پس از رسیدن به سکان ریاست‌جمهوری در ماه مِی، از سخنان خود عقب‌نشینی کرد.

وزارت دفاع کره جنوبی تاکنون ادعا‌ها درباره تصمیم این کشور به منظور ساخت تسلیحات هسته‌ای را رد کرده است. با این حال سئول به دنبال ایجاد بازدارندگی در مقابل تهدیدات هسته‌ای کره شمالی با کمک چتر هسته‌ای آمریکاست./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار