درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

توضیحات بهادری جهرمی درباره کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی

سخنگوی دولت گفت: هیات وزیران در راستای تحقق شعار سال به منظور جلوگیری از افزایش تورم یا کاهش آثار تورمی موجود با کاهش مالیات بر ارزش افزوده در حوزه کالاهای اساسی و همچنین تجهیزات پزشکی نرخ مالیات بر ارزش افزوده موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت روز چهارشنبه (6 اردیبهشت) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: هیات وزیران در راستای تحقق شعار سال به منظور جلوگیری از افزایش تورم یا کاهش آثار تورمی موجود با کاهش مالیات بر ارزش افزوده در حوزه کالاهای اساسی و همچنین تجهیزات پزشکی نرخ مالیات بر ارزش افزوده موافقت کرد.

 

وی افزود: بر این اساس برای واردات کالاهای اساسی و تجهیزات پزشکی از ۹ درصد به یک درصد کاهش می یابد که سال گذشته نیز همین درخواست در دولت به تصویب رسیده بود.

 

بهادری جهرمی تاکید کرد: لایحه دو فوریتی این موضوع به تصویب هیات وزیران رسیده که در صورت موافقت مجلس شورای اسلامی، این نرخ برای سال جاری نیز کاهش خواهد یافت.

 

سخنگوی دولت با اشاره به تصویب لایحه تشکیل وزارت بازرگانی، توضیح داد: لایحه تشکیل وزارت بازرگانی امروز تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

 

وی با یادآوری اینکه دولت در گذشته بر اساس پیشنهاد مجلس لایحه تشکیل سازمان بازرگانی را تهیه و به مجلس ارسال کرده بود، افزود: اینکه «بازرگانی» به شکل وزارت یا سازمان باشد در اختیار مجلس است.

 

بهادری جهرمی به اجرای قانون بودجه ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت که نکات متعددی برای هماهنگی دستگاه‌ها مطرح شد اما جداول سند بودجه هنوز از سوی مجلس به طور رسمی ابلاغ نشده و تقاضا می‌شود تا این امر تسریع شود و کارها بهتر پیش رود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار