پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

کاخ‌ سفید:دومین آمریکایی در سودان کشته شد

رسانه‌ها به‌نقل از کاخ سفید از کشته شدن دومین آمریکایی در سودان خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، کاخ سفید امروز چهارشنبه از کشته شدن دومین آمریکایی در جریان درگیری‌ های سودان میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع خبر داد.

بر اساس اعلام این رسانه، تا کنون اطلاعات بیشتری در خصوص محل کشته شدن این آمریکایی در سودان مخابره نشده است.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یکشنبه سوم اردیبهشت ماه اعلام کرد که فعالیت سفارت آمریکا در خارطوم در سایه تداوم تنش‌ها در سودان به حالت تعلیق درآمده است.

وی افزود: تمام کارمندان این سفارتخانه از سودان خارج شده‌ اند.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا بامداد همان روز اعلام کرد که این کشور سفارت خود را در خارطوم به صورت موقت بسته است.

وی گفت: ارتش بنا به دستور من، عملیات خارج کردن کارمندان سفارت از سودان را انجام داد. درگیری‌های خشونت‌بار در سودان باعث کشته شدن صدها غیرنظامی شده و از طرف‌های درگیر در این کشور می‌خواهیم یک آتش‌بس بدون قید و شرط اعلام کنند.

منابع آگاه اعلام کرده‌اند که ۷۰ تبعه آمریکایی از سودان خارج شده‌اند. شبکه سی بی اس آمریکا گزارش داد که تعداد اتباع آمریکایی در سودان ممکن است به ۱۶ هزار نفر برسد.

در همین راستا، ژنرال حمیدتی، فرمانده نیروهای شبه نظامی پشتیبانی سریع اعلام کرد که با فرمانده مقر فرماندهی ارتش آمریکا در آفریقا درباره بحران سودان گفتگوی شفاف و صریح داشتم.

حمیدتی همچنین به فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا اطمینان خاطر داده است که از تلاش‌های واشنگتن برای تخلیه اتباع و دیپلمات‌هایش از خارطوم نهایت حمایت و همکاری را خواهد داشت و در این ارتباط نیروهای آمریکایی با همکاری شبه نظامیان می‌توانند خروج امن داشته باشند. حمیدتی در این ارتباط گفت: «به فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا اطمینان دادم که برای حمایت از تلاش‌های واشنگتن برای تخلیه اتباع و دیپلمات‌هایش، نهایت همکاری را خواهیم داشت».

نیروهای پشتیبانی سریع سودان روز گذشته اعلام کردند که همکاری با نیروهای آمریکایی برای تخلیه شهروندان و دیپلمات‌های آمریکایی از سودان از طریق ۶ هواپیما صورت خواهد گرفت.

وضعیت در سودان بسیار بی ثبات و درگیری‌ها در این کشور میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار