سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد

رونمایی از اولین شبیه‌ساز بومی خلبانی پهپاد نیروی زمینی ارتش

اولین شبیه ساز کاملا بومی آموزش خلبانی پهپاد با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش در گروه پهپاد حضرت، ولی عصر (عج) این نیرو رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، اولین شبیهساز کاملا بومی آموزش خلبانی پهپاد با حضور امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در گروه پهپاد حضرت ولیعصر ( عج) این نیرو رونمایی شد.

امیر کیومرث حیدری در این مراسم در جمع فرماندهان و متخصصان پهپادی نیروی زمینی ارتش، گفت: امروز پهپاد در یگانهای نظامی نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای را در اقتدار و ارتقای توان دفاعی و رزمی دارد و صنعت بسیار ارزشمندی است.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در حوزه پهپادی به جایگاه مطلوبی رسیده است، افزود: تمامی مرزهای کشور که یگان‌های نیروی زمینی ارتش در آن مستقر هستند توسط پهپادهای شناسایی رصد و کنترل می‌شوند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش نقش شبیه‌ساز آموزشی خلبانی پهپاد را از مؤلفه‌های مهم در تربیت و آموزش خلبانان پهپادی مؤثر خواند و تأکید کرد: امروز به نقطه‌ای از اتکا و خودباوری رسیده‌ایم که می‌توانیم آنچه که نیاز عملیاتی است را طراحی و تولید کنیم که این شبیه‌ساز یک نمونه از صدها تولید تجهیزات و تسلیحات کاملا بومی در نیروی زمینی ارتش است که توسط متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است.

همچنین با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش چند طرح عمرانی و رفاهی نیز در گروه پهپادی حضرت ولی‌عصر(عج) افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر