تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

آیت الله رئیسی: سطح روابط ایران و قزاقستان متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست

آیت الله رئیسی: سطح روابط ایران و قزاقستان متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست رئیس جمهور اظهار کرد: اگر چه رشد قابل توجه روابط تجاری ایران و قزاقستان در سال گذشته وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما این سطح از روابط متناسب با ظرفیت‌های دو کشور نیست و باید برای ارتقای آن تلاش مضاعف داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در دیدار «علی‌خان اسماعیل‌اُف» نخست وزیر قزاقستان که به منظور پیگیری اجرایی شدن توافقات انجام شده بین روسای جمهور دو کشور به تهران سفر کرده است، بر توسعه روابط فیمابین بویژه در حوزه اقتصادی و تجاری تأکید کرد.

رئیس جمهور از قزاقستان به عنوان یکی از کشورهای اثرگذار در اتحادیه اوراسیا یاد کرد و گفت: اگر چه رشد قابل توجه روابط تجاری دو کشور در سال گذشته وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما این سطح از روابط متناسب با ظرفیت‌های دو کشور نیست و باید برای ارتقای آن تلاش مضاعف داشته باشیم.

«سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ترانزیت از آسیای مرکزی تا خلیج فارس»، «توسعه حمل و نقل برای تسهیل همکاری‌های تجاری»، «افزایش همکاری‌ها در زمینه کشاورزی» و «بهره‌گیری از مکانیسم‌های نوآورانه در حوزه‌های پولی و بانکی» از دیگر تأکیدات آیت‌الله رئیسی در دیدار با نخست وزیر قزاقستان بود.

رئیس جمهور همچنین خواستار توجه به توسعه روابط فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان شد و ایجاد کمیته فرهنگی مشترک برای ارتقای روابط در این حوزه را ضروری دانست.

«علی‌خان اسماعیل‌اُف» نخست وزیر قزاقستان نیز با ابراز علاقه نسبت به توسعه و تعمیق روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و تجاری، گفت: حجم روابط دو کشور متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست و به همین دلیل نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های آینده طراحی کرده‌ایم.

نخست وزیر قزاقستان ابراز امیدواری کرد با تسریع در اجرایی شدن توافقات تهران-آستانه در حوزه‌های مختلف، افزایش سطح همکاری‌های طرفین منافع و دستاوردهای ملموسی برای دو ملت داشته باشد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار