جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم

آیت الله رئیسی: سطح روابط ایران و قزاقستان متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست

رئیس جمهور اظهار کرد: اگر چه رشد قابل توجه روابط تجاری ایران و قزاقستان در سال گذشته وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما این سطح از روابط متناسب با ظرفیت‌های دو کشور نیست و باید برای ارتقای آن تلاش مضاعف داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در دیدار «علی‌خان اسماعیل‌اُف» نخست وزیر قزاقستان که به منظور پیگیری اجرایی شدن توافقات انجام شده بین روسای جمهور دو کشور به تهران سفر کرده است، بر توسعه روابط فیمابین بویژه در حوزه اقتصادی و تجاری تأکید کرد.

رئیس جمهور از قزاقستان به عنوان یکی از کشورهای اثرگذار در اتحادیه اوراسیا یاد کرد و گفت: اگر چه رشد قابل توجه روابط تجاری دو کشور در سال گذشته وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما این سطح از روابط متناسب با ظرفیت‌های دو کشور نیست و باید برای ارتقای آن تلاش مضاعف داشته باشیم.

«سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ترانزیت از آسیای مرکزی تا خلیج فارس»، «توسعه حمل و نقل برای تسهیل همکاری‌های تجاری»، «افزایش همکاری‌ها در زمینه کشاورزی» و «بهره‌گیری از مکانیسم‌های نوآورانه در حوزه‌های پولی و بانکی» از دیگر تأکیدات آیت‌الله رئیسی در دیدار با نخست وزیر قزاقستان بود.

رئیس جمهور همچنین خواستار توجه به توسعه روابط فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان شد و ایجاد کمیته فرهنگی مشترک برای ارتقای روابط در این حوزه را ضروری دانست.

«علی‌خان اسماعیل‌اُف» نخست وزیر قزاقستان نیز با ابراز علاقه نسبت به توسعه و تعمیق روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و تجاری، گفت: حجم روابط دو کشور متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست و به همین دلیل نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های آینده طراحی کرده‌ایم.

نخست وزیر قزاقستان ابراز امیدواری کرد با تسریع در اجرایی شدن توافقات تهران-آستانه در حوزه‌های مختلف، افزایش سطح همکاری‌های طرفین منافع و دستاوردهای ملموسی برای دو ملت داشته باشد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار