بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

آمریکا سازمان اطلاعات سپاه و FSB روسیه را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و سرویس امنیت فدرال روسیه را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و سرویس امنیت فدرال روسیه (اف‌اس‌بی) را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه که روی وب‌سایت این نهاد آمریکایی قرار گرفته گفته که چهار مقام ارشد سازمان اطلاعات سپاه نیز تحریم شده‌اند.

خزانه‌داری مدعی شده که سازمان اطلاعات سپاه، از سوی وزارت خارجه آمریکا در فهرست نهادهای تحریم‌شده قرار گرفته است. 

در این بیانیه این سازمان ایرانی به «نقش‌آفرینی در گروگان‌گیر و بازداشت خطاکارانه اتباع آمریکا در ایران» متهم شده است. 

اقدام امروز ذیل فرمان اجرایی شماره ۱۴۰۷۸ انجام شده است. خزانه‌داری می‌گوید این تحریم‌ها نخستین اقدام ذیل این فرمان اجرایی محسوب می‌شوند. 

رئیس‌جمهور آمریکا فرمان اجرایی مذکور را «برای تقویت تلاش‌ها جهت آزادسازی گروگان‌ها و اتباع آمریکایی اشتباهاً بازداشت‌شده» امضا کرده است. 

این بیانیه همچنین تصریح می‌کند سازمان امنیت فدرال روسیه نیز به موجب همین فرمان اجرایی تحریم شده است. 

روسیه چندی پیش یک خبرنگار آمریکایی را بازداشت و او را به جاسوسی متهم کرد. سرویس FSB ماه پیش اعلام کرد «ایوان گرشکویچ»، خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال را بازداشت کرده است. 

مسکو گفته گرشکویچ ۳۱ ساله که ۶ سال به فعالیت روزنامه‌نگاری در روسیه مشغول بوده اقدام به جاسوسی در راستای منافع دولت ایالات متحده کرده است. کاخ سفید این اتهامات را رد کرده است.

 برایان ای.نلسون، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌های جدید گفت: «اقدام امروز مقام‌های ارشد و سازمان‌های امنیتی در ایران و روسیه را که در گروگان‌گیری یا بازداشت خطاکارانه اتباع آمریکایی نقش دارند هدف قرار می‌دهد.»/فارس

ارسال نظر