واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد

مطهری: وقتی انگلیس نفتکشمان را توقیف کرد باید هم نفتکششان را توقیف کنیم

نماینده تهران در مجلس گفت: باید ضمن تشریح منطق جمهوری اسلامی برای دنیا، کارهای عملیاتی هم انجام دهیم لذا وقتی انگلیسی‌ها کشتی‌مان را توقیف کردند وظیفه ما آن بود که کشتی آنها را توقیف کنیم و وقتی پهپاد آمریکایی وارد حریم سرزمینی کشورمان شد باید حتما آن را سرنگون می‌کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ افزایش اقتدار جمهوری اسلامی در فرایندهای داخلی اقتصادی و بهبود روند بازار گفت: اقتدار فقط در عملیات نظامی نیست، بلکه ممکن است در یک مذاکره شرکت کرده و منطق جمهوری اسلامی را به طرف مقابل منتقل کنیم که البته آن هم اقتدار به حساب می‌آید.

 

وی افزود: باید تمامی این کارها (اقتدار نظامی و اقتدار دیپلماسی) توأم با هم باشد و صرف اینکه بگوییم فقط باید اقدامات عملی انجام دهیم و باب مذاکره را به صورت کلی ببندیم، کار صحیحی به حساب نمی‌آید، لذا این اقدامات باید به موازات یکدیگر جلو برود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید ضمن تشریح منطق جمهوری اسلامی برای دنیا، کارهای عملیاتی هم انجام دهیم و هر جایی که نیاز بود وارد فاز عمل شویم که البته واقعیت آن است که همین موضوع را تاکنون نشان داده‌ایم.

 

مطهری خاطرنشان کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وقتی وزیر خارجه کشورمان در آمریکا در حال مذاکره با کشورهای مختلف است، بخشی از اقتدار دیپلماسی است.

 

وی خاطرنشان کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وقتی انگلیسی‌ها کشتی ایران را توقیف کردند وظیفه ما هم آن بود که کشتی انگلیسی‌ها را توقیف کنیم و وقتی پهپاد آمریکایی وارد حریم سرزمینی کشورمان شد باید حتما آن را سرنگون می‌کردیم. لذا نباید یکطرفه به میدان برویم و باید در هر موقعیتی کار صحیح را انجام داد تا به نتایج لازم برسیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار