تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

رئیس‌جمهور ایران هفته آینده به سوریه می‌رود

رئیس‌جمهور ایران هفته آینده به سوریه می‌رود یک رسانه سوری خبر داد که رئیس‌جمهور ایران به منظور دیدار و گفت‌و‌گو با همتای سوری خود و امضای چند توافق اقتصادی، هفته آینده، عازم سوریه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه سوری «الوطن»، عصر امروز (جمعه)، خبر داد که آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران، روز چهارشنبه آینده، به دمشق سفر خواهد کرد.

 

این رسانه سوری به نقل از منابعی که آن‌ها را آگاه خواند، نوشت رئیس‌جمهور ایران در سفری دوروزه به دمشق با «بشار اسد» همتای سوری خود گفت‌و‌گوهایی درباره تقویت همکاری راهبردی دو کشور به‌ویژه در زمینه اقتصادی خواهد داشت.

 

این روزنامه سوری همچنین گزارش داد که در این دیدار، تعداد زیادی توافق و یادداشت همکاری در زمینه اقتصادی به امضای طرفین خواهد رسید.

 

روزنامه لبنانی «الاخبار» نیز با تایید این گزارش، به نقل از منابع آگاه نوشت که مسئله مقاومت در کنار مسائل اقتصادی از جمله مواردی خواهد بود که در این سفر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

این درحالی است که خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» نیز اخیرا خبر داد که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته آینده عازم سوریه خواهد شد.

 

منابع رسمی سوریه از جمله خبرگزاری رسمی این کشور هنوز واکنشی به این اخبار نشان نداده‌اند و آن را رد یا تایید نکرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار