دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان وزیر دفاع پاکستان: روابط طالبان و پاکستان وخیم است حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد عراقچی: پوتین پیام نتانیاهو را به ما منتقل کرد/هرگز به پیمان ابراهیم نخواهیم پیوست درگیری میان نیرو‌های پاکستانی و افغانستانی در ۷ ولایت مرزی تصرف ۲ پست نظامی پاکستان توسط نیرو‌های طالبان + ویدئو  پرتودرمانی جو بایدن برای سرطان تهاجمی پروستات سفیر ایران: در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی نداریم/ مردم ایران ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان کمک کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد واکنش سفارت ایران در کاراکاس به اعطای جایزه صلح نوبل به چهره اپوزیسیون دولت ونزوئلا نظریه‌پرداز برجسته: چرا حمله مجدد به ایران محتمل نیست؟

حمله اوکراین به منطقه مسکونی در روسیه

در پی حملات ارتش اوکراین به منطقه مسکونی بریانسک در روسیه، دست کم دو غیرنظامی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده منطقه بریانسک امروز(یکشنبه) از کشته شدن دو غیرنظامی در حملات نیروهای مسلح اوکراین به روستایی در این منطقه خبر داد.

 

الکساندر بوگوماز، فرماندار بریانسک درباره این حملات گفت: متاسفانه در نتیجه حمله نازی‌های اوکراینی، دو غیرنظامی کشته شدند.

 

وی همچنین یادآور شد که براساس داده‌های اولیه، یک ساختمان مسکونی کاملا تخریب شده و دو خانه دیگر دچار خسارت شده‌اند.

 

پیش از این یک گروه مسلح اوکراینی متشکل از دست کم ۵۰ نفر با نفوذ به منطقه بریانسک، ۶ نفر را در مغازه‌ای در روستای لیوبچانی گروگان گرفتند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار