تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

چند مشترک گاز خانگی در ایران وجود دارد

چند مشترک گاز خانگی در ایران وجود دارد مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: اکنون بیش از ۳۰ میلیون واحد خانگی شهری و روستایی در کشور زیر پوشش شبکه گازرسانی هستند که ارائه خدمت به این تعداد واحد، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مستمر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر و به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، مجید چگنی در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیئت رئیسه شرکت گاز استان خوزستان تصریح کرد: اکنون بیش از ۳۰ میلیون واحد خانگی شهری و روستایی در کشور زیر پوشش شبکه گازرسانی هستند که ارائه خدمت به این تعداد واحد، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مستمر است.

 

مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: آمار نشان می‌دهد که شبکه گازرسانی کشور، از بزرگ‌ترین شبکه‌های گازی در دنیاست و از این رو، نگهداشت چنین سیستمی به همراهی و همدلی همه ارکان این صنعت بزرگ نیاز دارد.

 

وی با بیان اینکه بالاترین عبادت، خدمت به مردم و رفع مشکلات آنهاست، افزود: باید به جوانان در ارائه برنامه‌های خلاقانه فرصت داد و در عین حال، از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید دانش و ارتقای شاخص‌های کیفی و کمّی استفاده کرد.

 

نادرقلی زری‌میدانی، مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان هم با ارائه گزارشی از تازه‌ترین وضع گازرسانی در استان اظهار کرد: خوزستان ۸۷ شهر دارد که از این تعداد، ۸۵ شهر از گاز طبیعی بهره‌مندند.

 

وی ادامه داد: در بخش روستایی بیش از ۴ هزار و ۱۱۱ روستا در استان خوزستان وجود دارد و از این تعداد، ۳ هزار و ۴۲۵ روستا قابلیت گازرسانی دارد که ۲ هزار و ۲۶۷ روستا از گازطبیعی بهره‌مندند.

 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در سفر دو روزه خود به استان خوزستان، با حضور در شرکت گاز استان از مرکز پایش این شرکت بازدید و مصرف گاز صنایع عمده را بررسی کرد همچنین از واحد ارتباط مردمی مستقر در شرکت گاز خوزستان نیز بازدید و با برخی از مراجعان دیدار و گفت‌وگو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار