ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

مشاور امنیت ملی هند مهمان شمخانی می‌شود

مشاور امنیت ملی هند مهمان شمخانی می‌شود مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند به دعوت علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی فردا (دوشنبه) به تهران می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «آجیت دوآل» مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند بنا به دعوت علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و به منظور انجام سفری یک روزه فردا صبح (دوشنبه) ۱۱ اردیبهشت ماه وارد تهران می‌شود.

 

وی هفتم فروردین ماه سال جاری در گفت‌وگوی تلفنی با شمخانی توافق ایران و عربستان را گامی تعیین کننده در افزایش ثبات و امنیت در منطقه خوانده بود. شمخانی در این گفت‌وگو از همتای هندی خود برای سفر به ایران به منظور تبادل نظر بیشتر و پیگیری روند همکاری‌های دو جانبه و منطقه‌ای دعوت کرد.

 

مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند در این سفر ضمن دیدار با علی شمخانی با برخی مقامات ایرانی نیز دیدار خواهد کرد.

 

در گفت‌وگوی فروردین ماه دوآل و شمخانی موضوعات مهم مورد علاقه دو کشور از جمله روند مذاکرات رفع تحریم‌ها، چگونگی رفع موانع همکاری دو کشور در توسعه بندر چابهار و همچنین نحوه مشارکت هند در تکمیل کریدور شمال - جنوب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

علی شمخانی و دوآل پنجم خرداد ۱۴۰۱ و در حاشیه چهارمین نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای در تاجیکستان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کرده بودند. شمخانی در این دیدار خاطرنشان کرد: اگرچه همکاری دو کشور برای فعال سازی بندر چابهار شرایط قابل قبولی را طی می‌کند، اما تسریع در فعالیت‌های جاری می‌تواند مسیر دسترسی دو کشور به بازارهای آسیای مرکزی را متحول کند.

 

آجیت دوآل هم بر ضرورت فعال سازی ظرفیت‌های اقتصادی، تجاری و ترانزیتی بین دو کشور تأکید کرد و گفت: پیشرفت فعالیت‌ها در بندر چابهار مطلوب نیست و باید مشترکاً برای خروج از این وضعیت که می‌تواند نقش موثری در فعال شدن کریدور شمال- جنوب داشته باشد، تلاش کنیم.

 

حسین امیرعبداللهیان در سفر خرداد ۱۴۰۱ خود به دهلی نو با آجیت دوآل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند دیدار کرد.

 

شمخانی در فروردین ماه نیز در تهران میزبان مشاور امنیت ملی ارمنستان بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار