بیانیه مشترک نهادهای امنیت ملی ایران و هند-راهبرد معاصر
بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است

بیانیه مشترک نهادهای امنیت ملی ایران و هند

در پایان سفر یک روزه «آجیت دوآل» مشاور امنیت ملی هند به ایران در بیانیه مشترکی که به امضای علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای هندی وی رسید، دو طرف با ارزیابی تحولات جهانی، منطقه‌ای و دوجانبه بر تعهد دو کشور در مبارزه با تروریسم در تمامی اشکال و مظاهر آن به منظور ایجاد صلح، ثبات و امنیت در منطقه تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر در بخشی از این بیانیه که امروز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در تهران صادر شد، دو طرف ضمن اعلام تعهد خود در افزایش همکاری‌ها به منظور مواجهه مشترک با چالش‌های منطقه‌ای و جهانی بر ضرورت بازبینی تحولات جدید و تاثیرگذار در جهان برای تقویت چندجانبه گرایی تأکید کرده‌اند.

تقویت همکاری‌ها در قالب‌های دو جانبه، منطقه‌ای و چندجانبه با هدف هم پیوستگی منطقه‌ای از جمله موارد دیگری است که در بیانیه مشترک به آن اشاره شده است.

در این بیانیه از مواصلات به عنوان یک عنصر اصلی در ادغام منطقه‌ای و رفاه جمعی یاد شده و در این رابطه بر پروژه چابهار به عنوان نماد همکاری‌های دو طرف تأکید شده است.

ضرورت ارتقای تلاش‌های مشترک با فدراسیون روسیه و سایر کشورهای ذی نفع در آسیای میانه و قفقاز با هدف ارتقای کریدورهای موجود به ویژه کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال-جنوب (INSTC) و دیگر مسیرهای مواصلاتی که از چابهار به عنوان کانون ترانزیت در منطقه استفاده می‌کند، از جمله رویکردهای مشترک دیگری است که در این بیانیه به آن اشاره شده است.

در بخش دیگری از بیانیه مشترک نهادهای امنیت ملی ایران و هند، طرفین نسبت به وضعیت انسانی و اقتصادی در افغانستان ابراز نگرانی کرده و از برقراری یک دولت فراگیر با مشارکت معنادار همه گروه‌ها و اقوام حمایت کردند.

تأکید بر ضرورت توسعه بیشتر روابط بین مردم دو کشور با توجه به پیوندهای عمیق فرهنگی و تاریخی دو ملت بخش دیگری از بیانیه مشترک امضا شده میان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با آجیت دوآل مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده